reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O kurde, strasznie mi przykro :/ gdzie leczyłaś się poprzednio??
W w Rzgowskiej Gamecie- niestety postawili na mnie krzyżyk, dlatego przeniosłam się do Novum. Mam nadzieję, że zgodzą się na proponowaną przeze mnie stymulację- z moją Panią doktor z Gamety jestem cały czas w kontakcie, wie- widziała na usg efekt ostatniej stymulki, więc jest szansa, że się zgodzi. Do Novum wolałabym nie wracać.

Dziewczyny u mnie dalej dobre wiesci 10 dpt bHCG 432, teraz mnie czekają 2 tyg niepewności [emoji58]ale narazie daje radę [emoji6]dziękuje za dobre słowo i trzymanie kciukow ale jeszcze ich nie puszczajcie!!!!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ładny przyrost :) . Kciuki dalej zaciśnięte za wizytę serduszkowa.

No to jakaś masakra! Co za koszmar.
Właśnie. Mówiłam lekarzom, ze moje jajka bardzo szybko rosną pod koniec stymulacji i efekty zawsze były zaskakujące, ale chyba mnie nie sluchali. Lekarze przecież zawsze wiedzą lepiej.Poza tym owulka była przedwcześnie, ale to pewnie efekt leków. Gdyby prowadził mnie jeden gin. może by do tego nie doszło.

Przytuliłam kropka najwyższej klasy. :tak: Inne korpusie maja się dobrze. Jeden jest klasy 4b, drugi klasy 3, i jeden klasy 3c i doktor mówi, ze nie wie czy przetrwa. Teraz jedziemy coś Jeść i do domku :D

Sciskaj nóżki, glaszcz brzuszek i gadaj do Kropka. Niech wie, że rodzice czekają aż się ujawni w postaci pozytywnej bety, potem serduszka a potem już kochanego bobasa.

A moj problem z.kotem czesciowo sie rozwiazal. Przyszedl na dzialke, ale musialam go jedzeniem do siebie zwabic, jak jadl zabralam go do domu i zamknelam ze soba w pokoju. Schowal sie do szafki i tam siedzi, musi sie bac remontu, albo panow, ktorzy remontuja. Do mamy go wywioze... Ale wcial 3saszety na raz... taki glodny byl. Przynajmniej o niego jestem teraz spokojna.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiadomość:)

reklama
Dziewczyny, piszę pierwszy raz, ale czytam Was od dobrych 3 tygodni :) jestem pod wrażeniem jak wzajemnie się wspieracie i oddajecie sobie otuchy, piękne to! Ja jestem właśnie 10 dni po pierwszym transferze, miałam 3 dniowy zarodek. Beta dzisiaj 57,4, to dużo mniej niż Dixy i juz zaczynam się martwić czy na pewno wszystko ok. Co myślicie? Pozdrawiam Was ciepło!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Wynik bardzo dobry, dziewczyny Ci już pewnie tu wszystkie pisały. Ty miałaś podany 3-dniowy a przy takim zarodku wszystko trochę później rusza. Gratulacje :)

Do góry