reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Niestety nie bo muszę jechać jutro na to cholerne potwierdzenie zerowej bety ale jak wrócę to nie będę patrzyć na godzinę tylko wyżłopię chyba z 5 drinków.
Ja niestety nie mam co liczyć na l4 i nie wiem jak do pracy teraz w takim stanie wrócę :( mam nadzieję że tylko na dwa tygodnie bo liczę na to że zaraz po odstawieniu leków rozpocznę stymulację w końcu mój organizm odpoczął od niej trzy miesiące i że w połowie października będzie punkcja i kolejna próba.

Czasami powrót do pracy pomaga, bo człowiek skupia się na tym co ma zrobić i nie myśli o nieudanej próbie. Ale to zależy od tego czym się zajmujesz i z kim pracujesz. Co do drinków to może zamiast nich czerwone wytrawne wino? Od razu zaczniesz wzmacniać endometrium przed kolejną stymulacja :).

reklama
Mi wyszedł wynik 0,100. Nie sądzę żeby cud się stał bo to bardzo bardzo niski wynik nawet nie ma z przodu durnej jedynki - nic. W klinice jeszcze kazali zrobić jutro bo muszą mieć podwójne potwierdzenie do odstawienia leków.
Tak mi przykro kochana tule mocno wiem co czujesz :(
Wyplacz sie wykrzycz odpocznij nabierz sil i stawaj do dalszej walki :*

Dziewczyny 28.09 na świat przyszli kolejno: o 20:17 Piotruś 2300g, 49cm długi - oddech wspomagamy maseczka tlenowa; o 20:18 Oleńka 3400g, 55 cm długa na własnym oddechu. Noc dzieci spędziły w inkubatorkach ale czują się bardzo dobrze. Aż ciężko mi uwierzyć, że są już na świecie [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017
Gratulacje super że wszystko dobrze pokaz nam swoich bąbelkow czekamy na zdjęcia ;) dużo zdrówka dla was

Dziewczyny 28.09 na świat przyszli kolejno: o 20:17 Piotruś 2300g, 49cm długi - oddech wspomagamy maseczka tlenowa; o 20:18 Oleńka 3400g, 55 cm długa na własnym oddechu. Noc dzieci spędziły w inkubatorkach ale czują się bardzo dobrze. Aż ciężko mi uwierzyć, że są już na świecie
emoji7.png

emoji127.png
28.10.2017

Ale niespodzianka i to z samego rana. Wspaniale, cudownie ze Maluszki czują się dobrze. Oby więcej takich informacji. Odpoczywaj i ucaluj Je od cioci z forum :)

Dziewczyny 28.09 na świat przyszli kolejno: o 20:17 Piotruś 2300g, 49cm długi - oddech wspomagamy maseczka tlenowa; o 20:18 Oleńka 3400g, 55 cm długa na własnym oddechu. Noc dzieci spędziły w inkubatorkach ale czują się bardzo dobrze. Aż ciężko mi uwierzyć, że są już na świecie [emoji7]

[emoji127] 28.10.2017
Gratuluje :) To musiala byc niesamowita chwila.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

[emoji127] 28.10.2017
Wspaniałe. Gratuluje!!!

Nie no takich cudów to nie ma żeby w jeden dzień z 0,1 skoczyła na ciążę :( Kropek po prostu nie chciał ze mną zostać mimo że tak na niego liczyłam. Nie rozumiem tylko dlaczego. Podejrzewam że w ogóle się nie dzielił i nie wyszedł z otoczki skoro wcześniej miał z tym już problem. Gdybym miała jakieś mrożaki chyba mniej by bolało. Najbardziej się boję co teraz lekarz wymyśli i jak pójdzie kolejna stymulacja i punkcja. Mam nadzieję że będziemy mogli od razu walczyć skoro 3 miesiące praktycznie było przerwy. Nie mogę czekać bo to mnie wykończy psychicznie jak nie będziemy działać.
Ktoś tu spać nie może :)

[emoji127] 28.10.2017
Ogromne gratulacje[emoji7] [emoji7] jak Ty się czujesz?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Wielka szkoda bo wszystko ladnie rokowalo. Ale wiesz co na twoj organizm działa i mysle ze dobry lekarz dopracuje strategie, szkoda tylko ze to wszystko tyle was kosztuje, trzyma mocno kciuki za was. Ja jestem w Uk i tu byłam w szpitalu na fundusz zdrowia jak widac maja w d... badania, nawet serduszka nie slyszelismy, mam nadzieje ze w sobote bedzie dobrze[emoji4]
Musi być dobrze:)Trzymam kciuki .✊✊

reklama
@Magda spokojnie, pewnych rzeczy się nie przeskoczy (przy remoncie) i nie mamy bardzo na nie wpływu. Człowiek chciałby wszystko szybko, ale czasem lepiej poczekać na dobrą jakość niż wziąć coś gorszego, bo wcześniej. Z drugiej strony dobrze, że się przed nami otworzylas to pewnie dziewczyny coś doradza i pociesza dobrym słowem :). A co do kici - też zawsze się martwilam o moje i najczęściej wracały. Chyba, że miały lepsze towarzystwo to ich wyjście się przeciagalo :)
Co do kota boje sie ze sie przestrasYla remontu... Panowie kluja sciany, elektryke i hydraulike robia. Ja ogolnie mam 4 koty, wszystkie wywiozlam.do mamy ,ale ta kocicia bardzo zle sie tam czula... wiec wrocila. Wrocila bo ona sie do nas sama wprowadzila. Kiedys weszla za moimi kotami i odmowila wyjscia (wystawilam ja na dwor a ona 3 dni na tarasie siedziala, a ze byl grudzień to nie wytrzymalam i zostala. Szukalam właściciela ale nikt sie nie zglosil) Ona jest po sterylizacji, choc byla zrobiona zanim sie wprowadzila i miewa stany rujkowe, tylko ostatnio nie szlo jej na rujke... Martwie sie o nia, moze niepotrzebnie, ale...
Najbardziej maz mnie zdenerwowal jak podsmiewajac sie troche pytal czy do dziecka tez bede taka nadopiekuncza... i moze do kaloryfera bede wiazac...
A dziodowi jak wroci to chyba gpsa kupie! No mowie ze hormony mi wala.

A remont... tym chyba glownie sie martwie, ale w tym siedzimy razem z mezem (doslownie i w przenosni) i tu oboje sie zgadzamy co do wiekszosci spraw.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry