reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nawadniasz sie dobrze? Pij dużo i odpoczywaj, najlepiej się połóż. Jeśli to była twoja pierwsza narkoza to może być tez od tego. Ale jak cały czas będzie coś nie tak to dzwoń do lekarza... Jest ktoś Tobą w domu?
Może za mało pije. No zrobiłam zupę, trochę się kręciłam po domu. Nie to nie była moja pierwsza narkoza. Jest ze mną moja szwagierka

Dostaniesz kopa w dupe zacznij wierzyć w to co się dzieje a nie ze w filmach ;) naprawdę to jest cud i ja wierze ze będzie dobrze i będzie piękne serduszko
Muszę to napisać bo czasami Twoje posty są bardzo infantylne. Każda z nas chciałaby aby u dżoasi był prawdziwy cud. Ale niestety różnie może się wydarzyć i rzeczywiście lepiej nie nastawiać się, że będzie wszystko ok. Tak samo nie jestem za tym, aby podsycać niepotrzebne nadzieje u dziewczyn u których naprawdę nie ma szans na powodzenie. Dobrze, że masz w sobie tyle optymizmu, ale czasami jest on przerysowany.

Sorki, ze tak dopytuje ale chce sie upewnic czy wszystkie kiniki w DK maja ta sama procedure :p wychodzi na to, ze tak.
Myślę, że to taki standard. Tez próbuję się rozeznać jak to tutaj jest. Wcześniej wysłałam Ci wiadomość na priv, ale nie wiem czy dotarła. Miałam jedno pytanie odnośnie zwolnienia lekarskiego.

reklama
@Pixie_Dixie @hope322 - pieknych wysokich bet!!!! Wielkie kciukasy :)
@goffa13 - udanej wizyty, niech wszystko wygląda tak jak powinna, żebyś mogła ruszyć z kopyta :)
@Ilona88 i sobie życzę pieknego podglądania bez komplikacji.
No i @dżoasia - powodzenia!!

@Ilona88 który to już tydzień??
33+3 [emoji8]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry