reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny Puregon trzyma sie w lodowce dopoki nie zacznie sie go uzywac,tak? Bo jak jiz zaczne go uzywac i wloze do tego "pena" to juz moze byc w tempetarurze pokojowej,tak?
Jestem po wizycie,czekam na @ i dzialamy :-)
Zmieniony lek z menopuru na puregon no i plan działania. Teraz bedziemy miec IMSI z embioglue dodatkowo embrioscop + hodowla do 5 doby. Póki co nastawienie optymistyczne i oby tak zostalo :-) jezi chodzi o AH to dr powiedziala ze w 5 dobie to juz raczej nie robia.

Dzień dobry dziewczyny. Dziś 8dpt to znaczy że jeśli wszystko dobrze to zarodek powinien zacząć produkować betę hcg. Ehhhh.... jeżeli wszystko ok. Zazdroszczę Wam 5 dniowych zarodków bo szybciej jednak wiadomo... Coś mnie tam czasem zakuję ale wiadomo że to nic nie znaczy.
Dziś kupię test i jutro rano go zrobię a potem pojadę na betę a w piątek na betę do kliniki. Boję się bardzo :(

Ja wierzę w Boga. Często do niego mówię a nawet krzyczę na niego. Wiem że wiele w moim życiu zrobił dla mojego dobra i nie raz mi przysłowiową dupę uratował. Gdy wpadłam w rozpacz że są tylko cztery jajka z czego trzy zdolne do zapłodnienia a potem że się nie dzieliły przepłakałam cały dzień i noc a potem stał się cud i jeden zawalczył i nagle ruszył. Dla mnie to był prawdziwy cud i mam nadzieję że ten cud dalej się rozwija i walczy we mnie. Może właśnie dlatego tak się stało że jeden został żebym o inne się nie martwiła, że tam czekają. Chcę w to wierzyć.
W takim razie czekamy razem z Toba na jutro. Życzę Ci z calego serca aby bylo tak jak piszesz i abys za 8 msc mogla tulic swój cud :-)

DIewczyny jak długo braliście po punkcji tabletki przeciwbólowe? Bolą mnie te jajniki, nie jest to jakiś straszny ból ale taki trochę upierdliwy i nie wiem czy mam to przetrzymac czy wziąć tabletki.

Ja tylko od razu po poprosilam o cos przeciwbolowego i dostalam jakas kroplowe, pozniej juz nic nie bralam a troche czulam taki dyskomforr bardziej niz bol :p
DIewczyny jak długo braliście po punkcji tabletki przeciwbólowe? Bolą mnie te jajniki, nie jest to jakiś straszny ból ale taki trochę upierdliwy i nie wiem czy mam to przetrzymac czy wziąć tabletki.

Niestety 500+ zaslepilo ludziom oczy. I obawiam się,że dużo ludzi, którzy te pieniądze pobierają znów na obecny rząd zagłosuje. Brak słów
ja mam takie pytanie, co az takiego macie do zarzucenia obecnemu rzadowi , no oprocz osoby Kaczynskiego. co takiego zldgo zrobili ze tyle jadu macie? a co dobrego poprzedni rzad bo nie rozumiem czemu az tak na nich naskakujecie? drugie odnosnie kobiet palacych: niektorzy lekarze srecz zabraniaja od razu rzucac palenid bo to szok dla organizmu, zalecane jest stopniowe ograniczenie palenia. mnie tez skreca jak widze palaca badz pijaca dziewczynem ale naprawde nie wiem skad w Was tyle nienawisci i jadu. czasami naprawde nie chce sie az tego czytac. zalac jej cipe betonem, no przeciez az szkoda slow, a postawilas sie w jej sytuacji,przezylas jej zycie zeby ja oceniac? na lepsze wam wyjdzie jak skupicie sie na sobie i na spdlnieniu swojego najwiekszego marzenia niz na ocenianiu i rzucaniu jadem bo w tym momencie nie roznicie sie w ogole od tych babek latajajacych codzien ie do Kosciola krzyczacych zeby krzyczec najglosniej a nie majacych o niczym pojecia.

reklama
Do góry