Ja tez nie ufam im a jestem osoba wierzaca ale do kościoła nie chodzę to znaczy ze jak jestem wierzaca to co miala bym do in vitro nie podchodzić bo wiara ? Bez jaj.Nie ufam tej czarnej mafii. Sorry
Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Fanka BB :)
S
Rety... strasznie mi przykro :-( trzymaj sie :-(Koniec... Serduszko mojej dziewczynki przestało bić... wybaczcie ale nie będzie mnie jakiś czas dopóki sobie tego wszystkiego nie poukladam w głowie i sercu ... reszcie życzę powodzenia
gooossia17
Nataliaa93
Boże i Św Rito dziękuje za ta kreskę!
Jeszcze tylko beta, pózniej druga która ładnie rośnie, potem wizyta pęcherzykowa, potem serduszkową, potem następna, prenatalne, Pappa, Nifty, połówkowe..... i proszę [emoji1348]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"[/QUOTE
Teraz beta to już tylko formalność piękna kreska :*
gooossia17
To ze szczęścia. Mając tylko 11 pęcherzyków pobranych i żeby z nich aż 7 było dobrych, nawet lekarz powiedział, ze to rzadko się zdarza.Nawet jak szlas Gosia to tak troske nad ziemia sie unosilas. Super bardzo sie ciesze!
walczaca o szczescie
Tylko wtedy i tak sie nie poznamy... to ja juz chyba wolalabym tu zostac... mysle że wy tez zostaniecie ze mna :-))Walczaca a jakbys zalozyla jakies fakowe konto nawet na nick walczaca o szczescie? Nikt ze znajomych by nie wiedzial ze to ty
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
walczaca o szczescie
Znam to doskonale...Ale powiem Wam ,ze to jest niesamowite jak z sekundy na sekundę zmienia sie Twoje nastawienie do świata z " qrwa No trudno, jedziemy dalej, nic sie nie stalo" na " qrwa jest tak beznadziejnie, nigdy sie nie uda ide skoczyć z mostu"......# hormony# życie [emoji33]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
dżoasia
@hope322 @Pixie_Dixie kciuki! Krechy byly piekne to i wyniki beda wysokie!
Ja troche zaspalam odezwe sie po wizycie
Dobrego dnia dla wszystkich kochane!!
Ja troche zaspalam odezwe sie po wizycie
Dobrego dnia dla wszystkich kochane!!
walczaca o szczescie
Wiara w Boga a dzisiejszy kosciol to zupelnie co innego...Nie ufam tej czarnej mafii. Sorry
Ogólnie to ciężko mi pojąć jak osoby wierzace godzą wiarę w Boga i podchodzą do in vitro...
To taki dysonans jak dla mnie...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
walczaca o szczescie
Aaaaaa! Pięknie :-) :-)Mówiłam że bedzie pieknie. Po cichu... zazdroszczęBoże i Św Rito dziękuje za ta kreskę!
Jeszcze tylko beta, pózniej druga która ładnie rośnie, potem wizyta pęcherzykowa, potem serduszkową, potem następna, prenatalne, Pappa, Nifty, połówkowe..... i proszę [emoji1348]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Podziel się: