reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A słyszałyście ten kawał:

Starsze już małżeństwo z wieloletnim stażem doczekało się syna. Żona pyta męża, jak nadadzą mu na imię. Mąż mówi Tomasz. Żona na to, że dobrze, ale czemu Tomasz. Więc mąż jej odpowiada: nie chciałaś w d*** to masz :D:D

Z góry przepraszam wszystkich Tomków. :)

Także, właśnie z dupą się nie ucieka.
Aldona z pękniętego kondona. Mietek z przeterminowanych tabletek[emoji12]

Jest tu jakaś Aldona?[emoji41]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ona k...nie wie co to antykoncepcja? Tu jest sprawa prosta-nie chcesz to się zabezpieczasz.
Albo nie bzykasz.
A jak chcesz to można k ...na rzędach stawać i się nie udaje

Joaszka no co ty jakie zabezpieczenie - przeciez gumka w dni plodne to tylko 30%, przeciez czytalas wytyczne z poradni :D
A du*a nie sluga... jak sie chce to sie musi haha:)
Dobra, teraz juz naprawde ide sie mezem zajac bo mi zaczyna wyrzucac ze z wami wiecej czasu spedzam niz z nim:)

Wiesz co mi pomaga jak jestem taka zła nie wiem co zrobić zauważyłam że od kad zaczęłam do kościoła chodzić co niedzielę to jakoś mi lżej z tym wszystkim jest czuje ze jest przykro że mi sie nie udało ale idę dalej wiem ze tak na górze jest napisane co nas czeka ;) i tak mnie ciągnie do tego kościoła ze co niedzielę chodzę a kiedyś raz na ruski rok
I nie przeszkadza Ci stosunek kościoła do in vitro?
Dzieci z bruzda na czole,krzyczące zarodki i etc?
Kościół do spółki z PiS zlikwiduje in vitro. Ja Wam to mówię[emoji20]

Joaszka no co ty jakie zabezpieczenie - przeciez gumka w dni plodne to tylko 30%, przeciez czytalas wytyczne z poradni :D
A du*a nie sluga... jak sie chce to sie musi haha:)
Dobra, teraz juz naprawde ide sie mezem zajac bo mi zaczyna wyrzucac ze z wami wiecej czasu spedzam niz z nim:)
Cipe betonem powinna zalać[emoji35]

I nie przeszkadza Ci stosunek kościoła do in vitro?
Dzieci z bruzda na czole,krzyczące zarodki i etc?
Kościół do spółki z PiS zlikwiduje in vitro. Ja Wam to mówię[emoji20]

Kościół sie reflektowal i jest wydane jakies pismo/dekret ze dzieci z invitro maja byc traktowane jak kazde inne dzieci. Zadnych bruzd itp nie ma. A to ze Kościół ma "ale" do kwestii zarodków no to juz inna sprawa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dobra dziewczynki, ja pomału uciekam, bo już zaczynam wymyślać czego jutro mogę się dowiedzieć.
Nie wpisywałam się w kalendarz, bo w sumie wolałabym, aby takich wizyt tam nie było:p
Ale o kciuki proszę! Niech się coś już wyjaśni bo sfiksuję...
Bede z Toba jutro caly czas duchowo. Bądź dzielna. Pamietaj ze to kolejny, niestety trudny krok, w strone upragnionego szczescia

reklama
Do góry