reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A słyszałyście ten kawał:

Starsze już małżeństwo z wieloletnim stażem doczekało się syna. Żona pyta męża, jak nadadzą mu na imię. Mąż mówi Tomasz. Żona na to, że dobrze, ale czemu Tomasz. Więc mąż jej odpowiada: nie chciałaś w d*** to masz :D:D

Z góry przepraszam wszystkich Tomków. :)

Także, właśnie z dupą się nie ucieka.
Aldona z pękniętego kondona. Mietek z przeterminowanych tabletek[emoji12]

Jest tu jakaś Aldona?[emoji41]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ona k...nie wie co to antykoncepcja? Tu jest sprawa prosta-nie chcesz to się zabezpieczasz.
Albo nie bzykasz.
A jak chcesz to można k ...na rzędach stawać i się nie udaje

Joaszka no co ty jakie zabezpieczenie - przeciez gumka w dni plodne to tylko 30%, przeciez czytalas wytyczne z poradni :D
A du*a nie sluga... jak sie chce to sie musi haha:)
Dobra, teraz juz naprawde ide sie mezem zajac bo mi zaczyna wyrzucac ze z wami wiecej czasu spedzam niz z nim:)

Wiesz co mi pomaga jak jestem taka zła nie wiem co zrobić zauważyłam że od kad zaczęłam do kościoła chodzić co niedzielę to jakoś mi lżej z tym wszystkim jest czuje ze jest przykro że mi sie nie udało ale idę dalej wiem ze tak na górze jest napisane co nas czeka ;) i tak mnie ciągnie do tego kościoła ze co niedzielę chodzę a kiedyś raz na ruski rok
I nie przeszkadza Ci stosunek kościoła do in vitro?
Dzieci z bruzda na czole,krzyczące zarodki i etc?
Kościół do spółki z PiS zlikwiduje in vitro. Ja Wam to mówię[emoji20]

Joaszka no co ty jakie zabezpieczenie - przeciez gumka w dni plodne to tylko 30%, przeciez czytalas wytyczne z poradni :D
A du*a nie sluga... jak sie chce to sie musi haha:)
Dobra, teraz juz naprawde ide sie mezem zajac bo mi zaczyna wyrzucac ze z wami wiecej czasu spedzam niz z nim:)
Cipe betonem powinna zalać[emoji35]

I nie przeszkadza Ci stosunek kościoła do in vitro?
Dzieci z bruzda na czole,krzyczące zarodki i etc?
Kościół do spółki z PiS zlikwiduje in vitro. Ja Wam to mówię[emoji20]

Kościół sie reflektowal i jest wydane jakies pismo/dekret ze dzieci z invitro maja byc traktowane jak kazde inne dzieci. Zadnych bruzd itp nie ma. A to ze Kościół ma "ale" do kwestii zarodków no to juz inna sprawa.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

dobra dziewczynki, ja pomału uciekam, bo już zaczynam wymyślać czego jutro mogę się dowiedzieć.
Nie wpisywałam się w kalendarz, bo w sumie wolałabym, aby takich wizyt tam nie było:p
Ale o kciuki proszę! Niech się coś już wyjaśni bo sfiksuję...
Bede z Toba jutro caly czas duchowo. Bądź dzielna. Pamietaj ze to kolejny, niestety trudny krok, w strone upragnionego szczescia

reklama
Do góry