reklama
katee- teoretycznie powinien ci już wyjść ale czasem sikance zawodzą. możesz zrobić ale jakby mial nie wyjść to sobie nie wkręcaj ze sie nie udało. Byly tu przypadki negatywnych sikancow a na betce mile zaskoczenie.
hope - nic nie szkodzi ze nic nie czujesz. Na tym etapie ciazy kobiety które zachodzą w nią normalnie nawet nie wiedza ze w niej sa. Głowa do góry i myśl pozytywnie. Bedzie dobrze.
hope - nic nie szkodzi ze nic nie czujesz. Na tym etapie ciazy kobiety które zachodzą w nią normalnie nawet nie wiedza ze w niej sa. Głowa do góry i myśl pozytywnie. Bedzie dobrze.
kaska31
Fanka BB :)
a kiedy masz testowac?? w 12 dpt juz powinno cos byc widac.Hejka
Dzisiaj juz jestem jakoś spokojniejsza dziewczyny dzisiaj mam 10dpt, czy jak w środę zrobię sikańca, to będzie wiarygodny? :-) w czwartek ide na bete, ale chciałam wczesniej wiedzieć.....
Magdusia 31
Dziewczyny , które niebawem testują-Trzymam kciuki za pozytywne bety
Katee w 10dpt moja beta była 109,ale sikańca zrobiłam w 13dpt.(żeby mieć pamiatkę i te dwie upragnione kreski)i ta druga krecha była jeszcze słabiutka.Dodam,że zarodek był 3 dniowy.
miliaa ja też miałam badany testosteron, ale czy on ma aż taki wpływ, to nie umiem powiedzieć.
Katee w 10dpt moja beta była 109,ale sikańca zrobiłam w 13dpt.(żeby mieć pamiatkę i te dwie upragnione kreski)i ta druga krecha była jeszcze słabiutka.Dodam,że zarodek był 3 dniowy.
miliaa ja też miałam badany testosteron, ale czy on ma aż taki wpływ, to nie umiem powiedzieć.
Katee trzymaj sie slonce i nie nakrecaj sie PROSZE, mnie ciagle boli jak na @ ale juz nawet nie mam sily o tym myslec. bedzie co ma byc! Wierzmy w to ze bedzie dobrze! Trzymam kciuki! Nie warto tracic nadziei przedwczesnie!
Ostatnia edycja:
Mnie też brzuch pobolewa i to chyba coraz bardziej.
Z jednej strony chciałabym już znać wynik a z drugiej strony zawsze jest ten strach przed nieznanym.
Jednak teraz to już z górki można powiedzieć - Poniedziałek niemal za pasem....
To jak zaczynamy wielkie odliczanie dziewczynki??
Z jednej strony chciałabym już znać wynik a z drugiej strony zawsze jest ten strach przed nieznanym.
Jednak teraz to już z górki można powiedzieć - Poniedziałek niemal za pasem....
To jak zaczynamy wielkie odliczanie dziewczynki??
reklama
Napierajka
Cześć dziewczyny! Wróciłam właśnie z pracy wypompowana strasznie. Pół dnia bolała mnie głowa na deszcz, dobrze że przeszedł to już troche lepiej. Jak się miewacie?
Joweg - ja sobie rano zmierzyłam tepkę z ciekawości - 37,2 to raczej dobrze...
Joweg - ja sobie rano zmierzyłam tepkę z ciekawości - 37,2 to raczej dobrze...
Podziel się: