reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka ;)
Dzisiaj juz jestem jakoś spokojniejsza :) dziewczyny dzisiaj mam 10dpt, czy jak w środę zrobię sikańca, to będzie wiarygodny? :-) w czwartek ide na bete, ale chciałam wczesniej wiedzieć.....:happy:

katee- teoretycznie powinien ci już wyjść ale czasem sikance zawodzą. możesz zrobić ale jakby mial nie wyjść to sobie nie wkręcaj ze sie nie udało. Byly tu przypadki negatywnych sikancow a na betce mile zaskoczenie.

hope - nic nie szkodzi ze nic nie czujesz. Na tym etapie ciazy kobiety które zachodzą w nią normalnie nawet nie wiedza ze w niej sa. Głowa do góry i myśl pozytywnie. Bedzie dobrze.

Dziewczyny , które niebawem testują-Trzymam kciuki za pozytywne bety:tak:
Katee w 10dpt moja beta była 109,ale sikańca zrobiłam w 13dpt.(żeby mieć pamiatkę i te dwie upragnione kreski)i ta druga krecha była jeszcze słabiutka.Dodam,że zarodek był 3 dniowy.

miliaa ja też miałam badany testosteron, ale czy on ma aż taki wpływ, to nie umiem powiedzieć.

Testować mam 1 czerwca czyli 15 dni po punkcji a 13 po transferze :-) ale na bete pójdziemy w czwartek czyli 12dpt.
Piszę do Was i zaczyna mnie brzuch boleć jak na @ ;)

Katee trzymaj sie slonce i nie nakrecaj sie PROSZE, mnie ciagle boli jak na @ ale juz nawet nie mam sily o tym myslec. bedzie co ma byc! Wierzmy w to ze bedzie dobrze! Trzymam kciuki! Nie warto tracic nadziei przedwczesnie!

Ostatnia edycja:
Mnie też brzuch pobolewa i to chyba coraz bardziej.
Z jednej strony chciałabym już znać wynik a z drugiej strony zawsze jest ten strach przed nieznanym.
Jednak teraz to już z górki można powiedzieć - Poniedziałek niemal za pasem....
To jak zaczynamy wielkie odliczanie dziewczynki??

reklama
Cześć dziewczyny! Wróciłam właśnie z pracy wypompowana strasznie. Pół dnia bolała mnie głowa na deszcz, dobrze że przeszedł to już troche lepiej. Jak się miewacie?
Joweg - ja sobie rano zmierzyłam tepkę z ciekawości - 37,2 to raczej dobrze...

Do góry