reklama
Pixie_Dixie
Fanka BB :)
Dzewczyny czy ktoras z Was na cyklu sztucznym brala tylko estradiol i progesteron? Tyle lekow bierzecie, ze zastanawiam sie czy ja nie mam za malo i czy nawet jak okaze sie, ze beta potwierdzi ciaze to potem bedzie przez to klapa.
No ja to biorę, tylko albo aż [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
dżoasia
Najlepiej sprawdzic sklad wszystkich witamin i lykac te, w ktorych nie wystepuja wszystkie takie same witaminy. Np jak kupisz to cudo na zagniezdzanie zarodka to juz chyba nie ma sensu lykac dodatkowo wit d. Mozesz sobie w diagnostyce zrobic badania poziomu niektorych witaminDIewczyny a z witaninami to tez mozna przesadzić,takze ja biore kwas foliowy,wit d3 2000, magnez b6 i nie wiem czy jeszcze to zamawiac??
Pixie_Dixie
Dzewczyny czy ktoras z Was na cyklu sztucznym brala tylko estradiol i progesteron? Tyle lekow bierzecie, ze zastanawiam sie czy ja nie mam za malo i czy nawet jak okaze sie, ze beta potwierdzi ciaze to potem bedzie przez to klapa.
A nie sorry na moja prośbę acard jedna tableteczke
Agnieś191
U m
Ja biorę biore tylko albo aż estrofem 2x1, duphaston 3x1 i luteina dopochwowo 3x2Dzewczyny czy ktoras z Was na cyklu sztucznym brala tylko estradiol i progesteron? Tyle lekow bierzecie, ze zastanawiam sie czy ja nie mam za malo i czy nawet jak okaze sie, ze beta potwierdzi ciaze to potem bedzie przez to klapa.
hope322
I nic wiecej? Zadnej heparyny i innych cudow?No ja to biorę, tylko albo aż [emoji6]
hope322
Ja mam estradiol 3x1 i crinone 3x1. Czyli Ty masz wiecej progesteronu?U m
Ja biorę biore tylko albo aż estrofem 2x1, duphaston 3x1 i luteina dopochwowo 3x2
Agnieś191
MoKa nawet nie próbuj. U Ciebie to stanowczo za szybko. Wiem, że chciałabyś wiedzieć, ale musisz być cierpliwa. Tak jak dziewczyny mówią beta i to w 9dpt w 6 robią gdy ma się 5 dniowe Twój maluszek dopiero się zagnieżdza.Jeju jeju super!!! Przypomnij które to podejście? Iludniowy zarodek? Czy coś czujesz? Ja mam dziś 5dpt więc może też jutro bym spróbowała ale tak bardzo się boję
Ja mam dziś
reklama
Ja bralam na cyklu sztucznym Estriadol,Duphaston,Luteine, Encorton,Acard do potwierdzenia ciązy do 7 tyg ,został mi teraz tylko Duphaston i zamist luteiny dostałam Prolutex zastryki.A przy pierwszym jak pisałas udanym transferze bo rozumiem ze dziecka jest z tego pierwszego udanego?Dzewczyny czy ktoras z Was na cyklu sztucznym brala tylko estradiol i progesteron? Tyle lekow bierzecie, ze zastanawiam sie czy ja nie mam za malo i czy nawet jak okaze sie, ze beta potwierdzi ciaze to potem bedzie przez to klapa.
Podziel się: