Wierze ale naprawde musismy myślec dobrze. Mamy jedno zycie. Ja na pocieszenie czytam artykuły jak kobiety 46 letnie rodzą dzieci z in vitro! I prosze!Kochana ja zawsze byłam nastawiona pozytywnie, aż teraz mnie pozytywnosc opudcila
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
To ty mnie pocieszasz kochana.Wierze ale naprawde musismy myślec dobrze. Mamy jedno zycie. Ja na pocieszenie czytam artykuły jak kobiety 46 letnie rodzą dzieci z in vitro! I prosze!
Wiem przychodzą takie momenty tez mi ciezko jak pierwsza proba sie nie udała i słabe zarodki ale musze podjąć kolejna, na adopcje mam czas...Witam dziewczyny ja dzisiaj kiepsko sie czuje tak jak i wczoraj katar jak nie wiem co z dwa razy stan podgoraczkowy i budzę się co jakiś czas bo mam takie wrażenie jak by mnie coś dusilo w gardle a i ledwo co mówię ale gardło mnie nie boli to jest najdziwniejsze i za 2 dni zaczynam tabletki anty wczoraj z M trochę sie scielam powiedziałam mu ze nie podoba mi sie to ze on pali i ze ma wyjebane on powiedział że nie ma wyjebane Ale jest mi ciezko z tym wszystkim i dlatego uciekł do fajek Ale obiecał ze zacznie brać desmoksan i rzuci pobeczalam się ze to moja wina ze jestem taka do dupy ze zawsze cos mnie łapie Ale jak mnie przytulił to od razu mi lepiej było jakiś dół mnie dopadł wczoraj bo ta choroba i jeszcze okres i tak coś w tym łbie się poprzestawialo hehehe nawet chciałam zrezygnować z drugiego podejścia tak mnie powaliło
no i ojciec 53 lata matka 46 i 6 in vitro i dziecko zdrowe! Moze tak trzeba myślec, kazda z nas znacznie młodsza!To ty mnie pocieszasz kochana.
misis188
A przypomnij mi do kogo? Do Pasnika czy Sydora? Ja wiem ze on jest specyficzny ale to na prawde dobry specjalista. To teraz kierunek Prokocim prawda?No ok. Zdaje sobie z tego sprawę ale nawet do kartoteki tak jakby mu się nie chciało zajrzeć... zobaczymy co będzie dalej. Umówiłam się nawet na drugą wizytę do immunologa
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Kurde popieprzylo was - od rana 25str... nie przesadzajcie, weekend jestOoo... To fajną mają opcje!
Ja już drugi raz nie chciałabym wybierać..
M szukał jak najbardziej podobnego do sobie.. Wytypowaliśmy dwóch.. Stres ogromny czy stawiamy na właściwego....
Ostatecznie M zdecydował że jeszcze chce raz spróbować swoich sił...
Oby efekt był zadowalający...
Asiula jak po nocy? Wszystko dobrze?
Będzie dobrze! Bo kto jak nie my!
Ja rękę już raz prawie straciłam...
Z kolanami też nie mam za ciekawie i jeszcze kręgosłup...
A łapki musisz mieć obie żeby mocno przytulić cała szczęśliwa pełną rodzinę!!
Dziekuje, dobrze sie czuje i znowu chyba qwa za dobrze bo nic mnie nie boli, zadnych atrakcji po tej tabl nie mam, krwawienie jest jakie bylo o ile nawet nie mniejsze... cos mi sie wydaje ze to lyzeczkowanie mnie nie ominie...
Joaszka
Ja się ciągle dołuję jak czytam że na pierwszym miejscu jeśli chodzi o powodzenie jest wiek...Wierze ale naprawde musismy myślec dobrze. Mamy jedno zycie. Ja na pocieszenie czytam artykuły jak kobiety 46 letnie rodzą dzieci z in vitro! I prosze!
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie sikalam do tej pory[emoji23][emoji8]
Pisałam ,ze lubię sikać [emoji12] ale daje sobie rękę obciąć ,ze nie ja jedyna sikałam w 4dpt tylko,ze reszta sie nie przyznaje [emoji51]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
---24tc---
misis188
Bylam pierwsze u Sydora, potem u Sachy gdyz nie chcielismy jezdzic na szczepienia do łodzi, przed transferem znów bylam u Sydora a teraz jade do Pasnika. Znaczy sie nie teraz tylko za 3 tygodnieA Ty do jakiego immunologa się wybierasz?
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Mega produkujemy! Cieszę sie ze dobrze sie czujesz!Kurde popieprzylo was - od rana 25str... nie przesadzajcie, weekend jest
Dziekuje, dobrze sie czuje i znowu chyba qwa za dobrze bo nic mnie nie boli, zadnych atrakcji po tej tabl nie mam, krwawienie jest jakie bylo o ile nawet nie mniejsze... cos mi sie wydaje ze to lyzeczkowanie mnie nie ominie...
Podziel się: