reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie, jeśli chodzi o odczucia to też sie martwię :( dzisiaj 8dpt a ja od wczoraj nic nie czuję, troszkę mnie pobolewa jak na @, ale nic nie kłuje... No i wczoraj byłam na usg, jajniki się zmniejszyły, każdy o 1cm no i nie wiem, bo lekarz powiedział, że ciąża napędza hiperkę, czyli jak hiperki nie mam tzn, że w ciąży nie jestem?:eek: Mam zrobić bete 1 i 4 czerwca, powiedział, że jak wzrośnie 100% na dobę to ok, jak nie to nie ok... I jak tu sie nie schizować :confused2:
Przepraszam Was ze ja tak z rana smucę, ale jakoś uśmiechu u mnie brak...

reklama
hej dzis 5 dzien po trasferze nic nie czuje temepratura nie rosnie :( nie wiem co mam o tym myslec ale trace na dzieje :(

katee82-mam to samo co ty :(

katee- nie martw sie na zapas. Mnie tez po kilku dniach przestało kluć i nic innego mi nie było. Poczekaj do betki jak będziesz mieć wynik czarno na białym. To ze nie masz hiperki to nie znaczy ze nie możesz być w ciąży. Gdyby to takie proste było to każda by sie o hiperke modliła.
Dziewuszki po transferze nie ma co szukać objawów nie objawów bo to wszystko za wcześnie. Jeszcze troszkę i będziecie wiedzieć. Narazie pozostaje wam odpoczywanie i pozytywne myslenie.

joweg mnie też martwi brak jakichkolwiek objawów:( ciężko jest tak nie myśleć o tym samo myśli się negatywnie... jak ja wytrzymam do tego 4 to ja nie wiem już mnie skręca!!!

joweg o temperaturze to wogóle nie pomyslałam zeby mierzyć :dry: i nawet nie mam zamiaru :sorry2:
Tak sie cieszyłysmy, że razem mamy transfer a teraz razem siwych włosów dostajemy :-D
Tyle nerwów kosztuje ta cała procedura, tyle naszego zdrowia, emocji już nie mówiąc o kasie, że jak będzie mi przechodzić przez to drugi raz to w psychiatryku wyląduję :-) zwłaszcza ze ja się jeszcze zmagam z nerwicą lękową, która teraz się znowu ujawnia na potege a nic nie mogę brać... ehhhh

Witajcie dziewczyny! Ja też dzisiaj (5dpt) nic nie czuję, wczoraj trochę mnie kłuło a dzisiaj prawie nic, tylko cycki nadal bolą (ale mnie bolą od pierwszej właściwie dawki progesteronu).

wiem co czujecie kochane. ja tez pelna jestem strachu i sama nie wiem co bedzie. Zwriowac mozna od tego czekania ale jakos musimy sobie dac rade! Ciezko sie kontroloawc jak wiesz ze wlasnie los decyduje o nojwazniejszej dla ciebie rzeczy. Zycze Wam wytrwalosci!

Napierajka mam tak samo jakty - cycki bola i czasami cos tam mnie kujnie w dole brzucha ale tez nie wiem czy mam przywiazywac do tego jakas wage, bo bolace piersi mam raczej od progesteronu.

reklama
Napierajka ja tez powinnam zrobić 1 czerwca, ale zrobię ostatniego maja a wynik odbierzemy 1 czerwca :) bo chce wynik odebrac razem z M, a on po południu jedzie do roboty :) Mam nadzieję ze ten dzień dziecka bedzie dla nas szczęśliwy :-) życzę Wam tego i sobie też :tak:

Do góry