reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hope - tylko sie nie denerwuj, .asz podany ladny zarodeczek wiec niech sie teraz ladnie rozwija a stres mu nie potrzebny

elala - ja mowilam do emka ze w 4 dobie zrobilas testa to soe smial ze w koncu ktoras mnie pobila

Napierajka- niech cie kluje ile wlezie to moze byc oznaka zagniezdzania sie, mnie tez tak klulo. Co do miesa to zapach mnie nie odstraszal, ale widok w supermarketach calych pulek z miesiem dzialal na mnie odrzucajaco.

Ja sie dzisiaj wybralam z emkiem nad morze. Oj pieknie. Klify byly i sie nalazilam z gorki pod gorke z gorki pod gorke. Jutro sie zakwwasy odezwa. No i sie opalilam. A jutro jedziemy nad jeziorko ale juz do cienia bardziej :)

reklama
Kaska, Marcikuk no to widze ze ta piekna pogoda w uk wszystkich nas wygonila z domu. Moj emek tak mnie pozalowal po tym wielkim porannym glupstwie ze mnie nad wode wzia tyle ze my nie mamy tu piknych klifow ani jeziorek ale za to spedzilismy piekny dzien nad Tamiza ogladajac lodeczki i plywajace kaczuszki.A pootem powedrowalismy na dzilaeczke podlac nasze warzywka.
Troche sie dzis wystraszylam po pod koniec dnia milal troche boli na dole brzucha i kucie, wiec zaraz pognalam do domku i teraz lezaczkuje sobie a emek walczy z kolacja. Jutro bedzie zdecydowanie spokojniejszy dzien.

Ostatnia edycja:
Hope trzymam kciuki 8B to bardzo dobra jakosc zarodeczka.Odpoczywaj i nie stresuj sie, bedzie dobrze.

elala - jesli to bol jak na @ to pewnie nic strasznego sie nie dzieje, ja często mam takie bóle a kluć niech cie kluje bo to m.in zagnieżdżanie się zarodeczka. Mnie klulo i sie przyjęły.

Ja jutro tez dzień spokojniejszy jedziemy nad locha się grillować na pol dnia. W taki upal nie bede przy garach stała. posiedzę sobie w cieniu nad jeziorkiem i zaaplikuje dzieciom kolejna dawkę świeżego powietrza. Dzisiaj dostały dużą ilość jodu. Mnie teraz ręce i twarz bolą od słońca i nogi od chodzenia po górkach. Jutro siedzę i lecze zakwasy :-):-)

Czesc Dziewuszki,
Widze,ze majowki pelna para :-)

hope, trzymam rowniez mocno kciuki za babelka. :tak:

Mnie od wczoraj wieczora tak jakos ciagnie w podbrzuszu i jajnik pobolewa, bardziej lewy niz prawy. Poza tym odpoczywam, nie majowkuje bo mezusia nie ma. Trzba bezie nadrobic w przyszly week end :-)

Mrcikuk, Kaska, zazdroszcze wam ze mieszkacie w tak pieknym miejscu. Ja w Szkcoji bylam tylko raz i to tak na 2 dni i bylo przepieknie. Emek obiecal ze jak sie uda to w tym roku pojedziemy do szkocji albo cumbrii na urlop:-) Tak wiec musi sie udac, musi! musi!

Kaska moja bratanica jest mniej wiecej w wiku Twokej malutkiej i wiem ze dzieci w tym wieku to zywe srebro i huragany enrgii. trzymaj sie i odpoczywaj w kazdej wolnej chwili.

zazdroszczę wam dziewczynki tego majowego wypoczynku:( ja niestety nie dość, że sama (mąż pracuje) to jeszcze sesja egzaminacyjna w pełni.
Martwi mnie bo kompletnie nic nie czuję... nic nie boli nie ciągnie nie kłuje... ale mnie nigdy przed @ nie dopadały tego typu objawy... mam się zacząć martwić???

reklama
Anioleczek masz cie cieszyc! a nie martwic! no popartz jeszcze razna zdjecie swojej kruszynki a wtedy przekonasz sie ze to nie jest powod do smuteczkow:wściekła/y: Nie przejmuj sie bolami albo ich brakiem tak naprawde kazda z nas przechodzi to wszystko inaczej. Wiem ze jest ciezko, wszystkie przechodzimy przez to samo, ale optymizm i wiara w nasze malenstwa napewno zrobi lepiej niz smuteczki.
Trzymaj sie. Przesylam Ci troche mojej nadzieii i wiary ze sie uda:tak:

Do góry