Tak naprawdę to moge ciągnąc do stycznia na L4 I bez lipy by byłoMoze zrob sobie jakies badania podstawowe np morfologie no i wymazy z pochwy bakteriologiczne, kanalu szyjki macicy w kierunku chlamydii, mykoplazmy i ureaplazmy, cytologie...
Oprocz tych eitaminek w tabletkach to troche ruchu i naturalne witaminki z warzyw i owocow
reklama
Wow dziewczyny ale oJa piję tony soku z marchwi i witaminowych a do tego dużo wody i kakao. Obżeram się jak prosię no ale co zrobić jak tylko leżakuje.
Dziewczyny kiedy już betę można robić jak we wtorek był transfer? Mi kazali po 10 dniach ale nie da się coś wcześniej?
Siebie dbacie! Ja to naprawde wale 2 kawy dziennie, wody jak piłam wcześniej tak teraz nie moge, nawet pory leków nie przestrzegam bo pracuje i wole jakos nie myślec. Wczoraj pierwsza weref, a dzis sikanh robiłam 5 dni po transferze 4 dniowego hehe i coz... nic jie wyszło ale dziewczyny pocieszają ze tak moze byc!
o jaki burak!@anett96 z jednej strony pomógł ale i naraził mi się bardzo. To on stwierdził podczas usg przy pierwszej ciąży że serduszko przestało bić i zachował się wtedy tak, że mnie dobil. Mi się zawalił świat, byłam załamana itd. A on zamiast mi cokolwiek wytłumaczyć co mam robić, powiedzieć coś czy cokolwiek, to odebrał telefon od swojej mamy i przez 10 minut sprawdzał jej na Ceneo gdzie najtańsza mikrofale kupi... nie zwracając zupełnie uwagi na mnie... ale to prawda, że obydwa udane transfery wykonywał on.
A faktycznie Kunicki też był tam polecany tylko chyba on nie przyjmował w ramach ministerialnego.
A w jakiej klinice teraz się leczysz?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
ja leczyłam sie w fertimedice - mega duzo tam empatii - kameralna bardzo fajna kliika ale musze juz do kogos bardziej doświadczonego bo moje amh bardzo spadło wiec do Lewandowskiego do novum jutro ide na pierwsza konsultację - po info czy jeszcze jest szansa ..
Kunickiego polecam w invicie tylko ze on wlasnie zajety bardzo
mysle ze lepiej by nam było wiedząc ze nie jestesmy same hahahaJa jestem chwilowo cicho i nie chce, żebyście mnie miały za wariatke
no i co tam wszamalas?Jeszcze chwila i będę jadła obiadek do restauracji zajedziemy M mówi że dobre zarelko tam maja a ze ja lubię dobrze zjeść a ze jeszcze jest @ to juz wgl konia z kopytami bym pochłonęła hehe mamy jeszcze bigos w słoikach Ale tak chce mi sie schabowego I teraz się zastanawiam czy iść do pracy od 1 października czy jechać z M znowu w tygodniową trasę lubię z nim jeździć a do roboty ni uja nie chce mi sie iść hehe
oj tam wypocznij sobie jeszcze i nie idz
ja zyje podobnie a nie masz problemu z zaśnieciem w nocy? ej i na któej stronie knigi jestes? Coś ruszyło? co teraz czytasz?A dziekuje, dobrze wlasnie sie przeciagam po drzemce hihi najlepszy sposob, zeby nie zwariowac
Kochana to filmik jakis proponuję, dobrą książkę..Oczywiście tak zrobiłam. Jadnak męczy mnie już to zaleganie bezczynne na kanapie. Ale co zrobić wszystko poświęcę dla dobra sprawy.
koenzym Q10 na poprawę jajcoków jeżeli jesteś wiekowaDziewczyny, chyba jak dobrze pójdzie to zrobimy podejście w następnym cyklu. Więc mam cały cykl, aby się jakoś przygotować. Jak? Zacznę łykac witaminki od dzisiaj, co jeszcze?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Madziu byłam tak jak mi radziłaś następnego dnia. I diagnoza lepsza ponieważ kość nosowa jest ale bardzo malutka, przezierność karkowa dosyć duża bo 2,8. Zrobiłam badania pappa, zaraz podpieli mi dalsze wizyty pod refundacje. Trafiłam na lekarke bardzo spokojną wszystko mi wytłumaczyła i jakoś się uspokoiłam powidziała że prawdopodobnie taka uroda ale warto to sprawdzić. Było ok. A w sobote dzwoniła do mnie moja prowadząca ciąże zaczeła piepszyć o usunięciu że mam prawo 22 tygodnia ,bo to jej wygląda na dawna. I znowu się zaczeło ja wryk. Wizytę mam 25 u genetyka. Najlepsze że my przed in vitro mielismy robione kariotypy i wyszło wszystko dobrze.@iwcia82 Myślę o tobie. Co u was, byłaś na powtórnym badaniu??
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Haha jak bedziesz miec same nocki to wszystkie dni bedziesz miec wolne a tak serio to na twoim miejscu pewnie bym wrocila, tylko trzymala jezyk za zebami wiem ze nie zawsze sie da bo ilez mozna wytrzymac ale czasem warto.Tak mam umowę na czas nieokreślony i szczerze mówiąc mam na nich wyjebane a wrócić to tylko dlatego że bym nie przekroczyła 160 dni w ciągu roku i bym dostała 13 pensje w maju Ale czy to warte kurwy dadzą mi same nocki na złość bo ja mam mordę nie wyparzona i zawsze powiem co myślę i potem pod górkę mi dają nie będą chciały da mi wolnego jak będę jechała do lekarza więc nie qiem co robić jak sądzisz ??
Podziel się: