reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

hej Agapl ja to chyba lapie dola. a raczej juz go zlapalam. od wczoraj ciagle ryczec mi sie chce i miejsca se nie potrafie znalezc. Tyle o moim stanie psychicznym a fizycznie to zalezy.... calkie nie zle od czasu to czasu cos mnie kujnie w brzuchu, cycek takich wielkich w zyciu nie mialam (urosly podczas stumilacji i takie sa do teraz) zarlabym wszystko co jest w zasiegu reki.

Ostatnia edycja:
reklama
elala - to chyba normalne. Ja tez miałam takie chwile zwątpienia. przez dwa dni byłam dobrej myśli potem dwa dni dol. I tak jakoś leciało.

hej u mnie gdyby nie ta migrena to by bylo wszytsko okej dobrze ze mi ta tabletka pomogla i mam nadzieje ze nie zaszkodzilam moim malenstwom w koncu sa takie malutkie :)

elala, kochana, tylko bez dolow. Ten okres oczekiwania i niewiadomej nie jest latwy stad ten stres i placz. Obejrzyj sobie moze jakas komedie? posluchaj muzyki? Trzeba zmienic mysli na pozytywne.Sama staram sie robic podobnie, choc serce samo kolota momentami. A co do apetytu, to ja sie przerazam, jaka ilosc jestem w stanie zjesc a najgorsze,ze jestem ciagle glodna :tak:

agapl13- wiesz co nie pomglo i musilam wziasc na migrene ::( a pije caly czas wode ..... juz nie moge sie doczekac tej srody chce miec juz ten wynik za soba :) mialas na pocztaku jakies objawy ? obajwy implanatcji czy cos ?

hej dziewczeta - wreszcie jutro bede juz miec za soba tą 3 werke.. i zweryfikuje ten conajmniej dziwny powtórzony wynik bety :cool: ..w dzien matki w dodatku!! probóje wogóle sie nie nastawiać bo dosc juz roszczarowań :( Do teg ojeszcze dwa egzaminy w weekend :) A czuje sie niestety coraz gorzej, mam dusznosci, brak apetytu, nasilające sie mdlosci i jakies dziwne bole ? dziwczęta czy to mozliwe ze wysoki progesteron tak az szaleje?? tez sie któras tak czula ? w pracy ciagle pytają czy chora nie jestem :(
a ja musze milczec :eek: buuuuuuu

reklama
adus -tak: mdlosci, dusznosci i temperatura nawet to efekt progesteronu... zawsze mozna powiedziec w pracy, ze sie po prostu leczysz i masz skutki uboczne lekow i tyle. niech nie wnikaja glebiej

Do góry