reklama
kaska31
Fanka BB :)
niemartw sie ja mialam tak samo jak ty pozniej apety wrocil ale ja jem snikersy,pomarancze tonami i pepsi niemam apetytu na mieso i wiele potraw mi niewchodzi. a i mleko tylko z bulkami polskimi lub bagietke tylko takie chrupiace musi byc.
kaska31
trzymam mocno kcioki za ciebie&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&kaska31- dziekuje kochana :* ja jeszcze pare dni niecierpliwosci a potem wielka radosc
kaska31
kochana mnie zoladek od samego transferu pobolewa czasem az mi niedobrze a hiperki niemialam.no to mnie nastraszyłaś ja takie bóle żołądka mam od kilku dni, wczoraj w nocy mnie obudził ból żołądka ale wziełam manti i przeszło... A ze mnie taka panikara... Do tego mój M wyjeżdza na weekend do pracy i zostaje sama normalnie zawału mozna dostać.. a co oni robia w szpitalu żeby zeszła ta hiperka? leki dają czy coś jeszcze?
kaska31
ja to leze ile sie daje bo maly tak wiezga ze sie wytrzymac nieda w nocy tez daje czadu polozna sie smiala ze rosnie maly fudbolista,albo tancerz hihi. od 23 tygodnia niespi wcale polozna powiedziala ze glowke ma po lewej stronie przy zebrach a nogi spuszczone do dolu dlatego mam wrazenie jakby chcial wyjsc nogami dziwne uczucie. ide w sobote na skan 4D wiecej sie dowiem.
marcikuk - japracuje w fabryce marsa gdzie produkuje sie snikersy tazke jezeli zapotrzebowanie duze zawsze moge Ci doslac;-)
Ja nie mam dobrych wiesci. jestem 9 dni po punkcji 4 dni po tranferze 5cio dniowego zarodeczka i dzis jako ze Dzien Matki zrobilam sikanca - klapa:-(
Ja nie mam dobrych wiesci. jestem 9 dni po punkcji 4 dni po tranferze 5cio dniowego zarodeczka i dzis jako ze Dzien Matki zrobilam sikanca - klapa:-(
elala - zapotrzebowanie na snickersy to u Kasi, mnie nie ciągnie do słodkiego.
A teraz do rzeczy. W dupsko chcesz??????? 4 dni po transferze i zdziwiona ze ci test nie wyszedł????? Mnie wyszła delikatna bardzo kreska w 6 dobie i z bliźniakami. Ty czekaj cierpliwie na swoja kolej. A jak nie to cie tam znajdę i przez kolano. Zaraz jade na wycieczke to zmienie miejsce przeznaczenia. Nununu!!!! Poczekaj jeszcze trochę.
Glowa szyja do gory.
A teraz do rzeczy. W dupsko chcesz??????? 4 dni po transferze i zdziwiona ze ci test nie wyszedł????? Mnie wyszła delikatna bardzo kreska w 6 dobie i z bliźniakami. Ty czekaj cierpliwie na swoja kolej. A jak nie to cie tam znajdę i przez kolano. Zaraz jade na wycieczke to zmienie miejsce przeznaczenia. Nununu!!!! Poczekaj jeszcze trochę.
Glowa szyja do gory.
elala witaj z rana,co Cię w ogóle podkusiło,żeby robić 4 dpt test i to jeszcze sikańca? Zaraz tu na Ciebie nakrzyczę!! W tym dniu to nawet test z krwi nie wychodzi, ja też miałam podane 5 dniowe blastusie i mój test z krwi 4 dpt wynosił <1 musiałam go zrobić,bo taki wymóg Kliniki...nie denerwuj się,bo dzidziusie tego nie lubią, czekaj cierpliwie do co najmniej 10 dpt i wtedy zrób test z krwi ok? A te objawy co masz,to ja miałam dokładnie te same, więc wszystko ok. Ja to nawet jak mi wyszła już ładna betka to raz myślałam że jestem w ciąży a już na drugi dzień myślałam- o dzisiaj mnie piersi mniej bolą to już na pewno nie jestem. Same się nakręcamy niepotrzebnie..głowa do góry kochanie:-)
Lola nie mogę się doczekać twojego kolejnego USG, ciekawe czy poznasz płeć drugiego dzidziusia, który nie chce się ujawnić;-)
Nikusia powodzenia dzisiaj na testowaniu, wierzę,że ten dzień będzie dla Ciebie szczęśliwy!!
Marcikuk właśnie zauważyłam,że na tym forum o bliźniakach są już bardzo poważne tematy;-) jak się wykruszą właśnie rodzące to my wkraczamy!!! a mi też jest niedobrze od rana do południa..nie wymiotuję,ale bardzo mnie mdli i z jednej strony nie mogę nic zjeść a z drugiej burczy mi w brzuchu,okropne uczucie...
Lola nie mogę się doczekać twojego kolejnego USG, ciekawe czy poznasz płeć drugiego dzidziusia, który nie chce się ujawnić;-)
Nikusia powodzenia dzisiaj na testowaniu, wierzę,że ten dzień będzie dla Ciebie szczęśliwy!!
Marcikuk właśnie zauważyłam,że na tym forum o bliźniakach są już bardzo poważne tematy;-) jak się wykruszą właśnie rodzące to my wkraczamy!!! a mi też jest niedobrze od rana do południa..nie wymiotuję,ale bardzo mnie mdli i z jednej strony nie mogę nic zjeść a z drugiej burczy mi w brzuchu,okropne uczucie...
reklama
wiem ze zle zrobilam i moj K taz prosil abym raczej nie robila. Tak naprawde to z naszej dwojki to on ma te zdrowe pojecie - zobaczyl ze jedna krecha i poszedl spac bo wg niego test zrobiony za wczenie i nie ma znaczenia, ale przed tym kazal obiecac ze kolejny test dopiero 2-go tak jak wyznaczyli w klinice.
Oh juz mam taki metlik w glowie.
Oh juz mam taki metlik w glowie.
Podziel się: