reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agapl - ja gdzieś w 6 tygodniu miałam taki apetyt ze mogłam konia z kopytami zjeść. A w tym tygodniu nie mam wcale apetytu, wmuszam w siebie jedzenie a i tak zjem trochę i koniec. Jedyne co mogę jeść to truskawki.

reklama
niemartw sie ja mialam tak samo jak ty pozniej apety wrocil ale ja jem snikersy,pomarancze tonami i pepsi niemam apetytu na mieso i wiele potraw mi niewchodzi. a i mleko tylko z bulkami polskimi lub bagietke tylko takie chrupiace musi byc.

no to mnie nastraszyłaś :szok: ja takie bóle żołądka mam od kilku dni, wczoraj w nocy mnie obudził ból żołądka ale wziełam manti i przeszło... A ze mnie taka panikara... Do tego mój M wyjeżdza na weekend do pracy i zostaje sama :szok: normalnie zawału mozna dostać.. a co oni robia w szpitalu żeby zeszła ta hiperka? leki dają czy coś jeszcze?
kochana mnie zoladek od samego transferu pobolewa czasem az mi niedobrze a hiperki niemialam.

ja to leze ile sie daje bo maly tak wiezga ze sie wytrzymac nieda w nocy tez daje czadu polozna sie smiala ze rosnie maly fudbolista,albo tancerz hihi. od 23 tygodnia niespi wcale polozna powiedziala ze glowke ma po lewej stronie przy zebrach a nogi spuszczone do dolu dlatego mam wrazenie jakby chcial wyjsc nogami dziwne uczucie. ide w sobote na skan 4D wiecej sie dowiem.

marcikuk - japracuje w fabryce marsa gdzie produkuje sie snikersy tazke jezeli zapotrzebowanie duze zawsze moge Ci doslac;-)

Ja nie mam dobrych wiesci. jestem 9 dni po punkcji 4 dni po tranferze 5cio dniowego zarodeczka i dzis jako ze Dzien Matki zrobilam sikanca -:no: klapa:-(

elala - zapotrzebowanie na snickersy to u Kasi, mnie nie ciągnie do słodkiego.
A teraz do rzeczy. W dupsko chcesz??????? 4 dni po transferze i zdziwiona ze ci test nie wyszedł????? Mnie wyszła delikatna bardzo kreska w 6 dobie i z bliźniakami. Ty czekaj cierpliwie na swoja kolej. A jak nie to cie tam znajdę i przez kolano. Zaraz jade na wycieczke to zmienie miejsce przeznaczenia. Nununu!!!! Poczekaj jeszcze trochę.
Glowa szyja do gory.

no to kasi te snikersy wysle:-)

wiedzialam ze bedzieccie krzyczaly ale nie moglam sie nie przyznac jaka glupia i niecierpliwa jestem.

elala witaj z rana,co Cię w ogóle podkusiło,żeby robić 4 dpt test i to jeszcze sikańca? Zaraz tu na Ciebie nakrzyczę!!:tak: W tym dniu to nawet test z krwi nie wychodzi, ja też miałam podane 5 dniowe blastusie i mój test z krwi 4 dpt wynosił <1 musiałam go zrobić,bo taki wymóg Kliniki...nie denerwuj się,bo dzidziusie tego nie lubią, czekaj cierpliwie do co najmniej 10 dpt i wtedy zrób test z krwi ok? A te objawy co masz,to ja miałam dokładnie te same, więc wszystko ok. Ja to nawet jak mi wyszła już ładna betka to raz myślałam że jestem w ciąży a już na drugi dzień myślałam- o dzisiaj mnie piersi mniej bolą to już na pewno nie jestem. Same się nakręcamy niepotrzebnie..głowa do góry kochanie:-)
Lola nie mogę się doczekać twojego kolejnego USG, ciekawe czy poznasz płeć drugiego dzidziusia, który nie chce się ujawnić;-)
Nikusia powodzenia dzisiaj na testowaniu, wierzę,że ten dzień będzie dla Ciebie szczęśliwy!!
Marcikuk właśnie zauważyłam,że na tym forum o bliźniakach są już bardzo poważne tematy;-) jak się wykruszą właśnie rodzące to my wkraczamy!!! a mi też jest niedobrze od rana do południa..nie wymiotuję,ale bardzo mnie mdli i z jednej strony nie mogę nic zjeść a z drugiej burczy mi w brzuchu,okropne uczucie...

reklama
wiem ze zle zrobilam:wściekła/y: i moj K taz prosil abym raczej nie robila. Tak naprawde to z naszej dwojki to on ma te zdrowe pojecie - zobaczyl ze jedna krecha i poszedl spac bo wg niego test zrobiony za wczenie i nie ma znaczenia, ale przed tym kazal obiecac ze kolejny test dopiero 2-go tak jak wyznaczyli w klinice.
Oh juz mam taki metlik w glowie.

Do góry