reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

tzn ze byla owulacja i po niej na jajniku tworzy sie cialko zolte, ktore przy naturalsie produkuje progesteron. Moze idz na beye jak z tych niemiec wrocisz i nic cie po drodze nie zlapie :]
Myślałam że dostanę nawet wczoraj było co nieco z M i byłam pewna że po igraszkach dzisiaj będzie @ a tu ani widu ani slychu i co z tego ciałka może powstać dzieciątko tak ??;) co ja bym bez Ciebie zrobiła jasne że pójdę na betę jak wrócę

reklama
No ale pisala ze ma podraznienie po luteinie a potem ze zazywa dupka a o luteinie nie pisala wiec stad moje zdziwko:)
Asiu ale to takie dziwne i kazał zrobić test ciążowy czy wam lekarz kazał robić test ciążowy przed graniem tabletek anty ? Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym aby zrobić test nie wiem o co mu kaman tam gdzieś z tylu głowy mam malutka nadzieje ze może

Myślałam że dostanę nawet wczoraj było co nieco z M i byłam pewna że po igraszkach dzisiaj będzie @ a tu ani widu ani slychu i co z tego ciałka może powstać dzieciątko tak ??;) co ja bym bez Ciebie zrobiła jasne że pójdę na betę jak wrócę
Jak byl pecherzyk i pekl to moze byc dzidzia:) a byl nenepewno skoro jest cialko zolte. to cialko produkuje naturalny progesteron zeby podtrzymac ewentualna ciaze. Jesli nie bedzie dzidzi to ono przed @ zanika i jak progesteron spadnie to jest @. A jak jest dzidzia to ono nie zanika tylko chyba rosnie jeszcze wieksze ;) takze tego... od tesciow to moze na wyprawke dostaniecie a nie na ivf:)

Nie mam jak zrobic wczesniej bety. Poprzednio robilam test 6dpt i wyszedl pozytywny, takze sprobuje a co tak. Kupie sobie kilka sztuk i bede robila od soboty do srody

Hihi ja tak samo, tylko od niedzieli zacznę [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Asiu ale to takie dziwne i kazał zrobić test ciążowy czy wam lekarz kazał robić test ciążowy przed graniem tabletek anty ? Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym aby zrobić test nie wiem o co mu kaman tam gdzieś z tylu głowy mam malutka nadzieje ze może
Bo widzisz, jesli w miare nie masz problemu z owulacja i ona byla (bo bylo cialko zolte) to jest opcja na ciaze nawet jesli wystapiloby krwawienie - niektore kobiety myla to z normalna @ tylko mysla ze z jakichs powodow byla mniej obfita. Wiec zeby miec 100% pewnosci ze nie zaszkodzisz ewentualnemu malenstwu to nawet lepiej isc na bete jak robic zwykly test :)

Jak byl pecherzyk i pekl to moze byc dzidzia:) a byl nenepewno skoro jest cialko zolte. to cialko produkuje naturalny progesteron zeby podtrzymac ewentualna ciaze. Jesli nie bedzie dzidzi to ono przed @ zanika i jak progesteron spadnie to jest @. A jak jest dzidzia to ono nie zanika tylko chyba rosnie jeszcze wieksze ;) takze tego... od tesciow to moze na wyprawke dostaniecie a nie na ivf:)
To za piękne by było a ja mam jajowod niedrozny więc malo prawdopodobne aby to była dzidzia bardzo bym chciała ale i ten jebany brzuch już mnie boli więc coś myślę że Dupa blada a może no nie wiem poczekam jeszcze z 2 dni jak nie przyjdze @ to idę na betke ;) jutro powinniśmy być w domu ale piątek rano może na obcej ziemi nie chce przyjść hehehe

To za piękne by było a ja mam jajowod niedrozny więc malo prawdopodobne aby to była dzidzia bardzo bym chciała ale i ten jebany brzuch już mnie boli więc coś myślę że Dupa blada a może no nie wiem poczekam jeszcze z 2 dni jak nie przyjdze @ to idę na betke ;) jutro powinniśmy być w domu ale piątek rano może na obcej ziemi nie chce przyjść hehehe
A to nie pamietalam, ze ten jajowod tez masz niedrozny. Ale lepiej dmuchac na zimne :)

Bo widzisz, jesli w miare nie masz problemu z owulacja i ona byla (bo bylo cialko zolte) to jest opcja na ciaze nawet jesli wystapiloby krwawienie - niektore kobiety myla to z normalna @ tylko mysla ze z jakichs powodow byla mniej obfita. Wiec zeby miec 100% pewnosci ze nie zaszkodzisz ewentualnemu malenstwu to nawet lepiej isc na bete jak robic zwykly test :)
Nigdy nie miałam problemu z owulacja Ale często na tym jajniku miałam torbiele więc boję sie tylko tego aby nie było torbiela bo przecież mnie coś strzeli może jeszcze dzisiaj jakieś igraszki hehe ;) od 2 lat z M lecimy do końca i nie ma rezultatu a może teraz się udało nie wiem watpiwa sprawa z tym jajowodem na nim była ta ciąża pozamciczna Ale jak to mówią cuda się zdarzają

reklama
Do góry