reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

tzn ze byla owulacja i po niej na jajniku tworzy sie cialko zolte, ktore przy naturalsie produkuje progesteron. Moze idz na beye jak z tych niemiec wrocisz i nic cie po drodze nie zlapie :]
Myślałam że dostanę nawet wczoraj było co nieco z M i byłam pewna że po igraszkach dzisiaj będzie @ a tu ani widu ani slychu i co z tego ciałka może powstać dzieciątko tak ??;) co ja bym bez Ciebie zrobiła jasne że pójdę na betę jak wrócę

reklama
No ale pisala ze ma podraznienie po luteinie a potem ze zazywa dupka a o luteinie nie pisala wiec stad moje zdziwko:)
Asiu ale to takie dziwne i kazał zrobić test ciążowy czy wam lekarz kazał robić test ciążowy przed graniem tabletek anty ? Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym aby zrobić test nie wiem o co mu kaman tam gdzieś z tylu głowy mam malutka nadzieje ze może

Myślałam że dostanę nawet wczoraj było co nieco z M i byłam pewna że po igraszkach dzisiaj będzie @ a tu ani widu ani slychu i co z tego ciałka może powstać dzieciątko tak ??;) co ja bym bez Ciebie zrobiła jasne że pójdę na betę jak wrócę
Jak byl pecherzyk i pekl to moze byc dzidzia:) a byl nenepewno skoro jest cialko zolte. to cialko produkuje naturalny progesteron zeby podtrzymac ewentualna ciaze. Jesli nie bedzie dzidzi to ono przed @ zanika i jak progesteron spadnie to jest @. A jak jest dzidzia to ono nie zanika tylko chyba rosnie jeszcze wieksze ;) takze tego... od tesciow to moze na wyprawke dostaniecie a nie na ivf:)

Nie mam jak zrobic wczesniej bety. Poprzednio robilam test 6dpt i wyszedl pozytywny, takze sprobuje a co tak. Kupie sobie kilka sztuk i bede robila od soboty do srody

Hihi ja tak samo, tylko od niedzieli zacznę [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Asiu ale to takie dziwne i kazał zrobić test ciążowy czy wam lekarz kazał robić test ciążowy przed graniem tabletek anty ? Pierwszy raz w życiu spotkałam się z tym aby zrobić test nie wiem o co mu kaman tam gdzieś z tylu głowy mam malutka nadzieje ze może
Bo widzisz, jesli w miare nie masz problemu z owulacja i ona byla (bo bylo cialko zolte) to jest opcja na ciaze nawet jesli wystapiloby krwawienie - niektore kobiety myla to z normalna @ tylko mysla ze z jakichs powodow byla mniej obfita. Wiec zeby miec 100% pewnosci ze nie zaszkodzisz ewentualnemu malenstwu to nawet lepiej isc na bete jak robic zwykly test :)

Jak byl pecherzyk i pekl to moze byc dzidzia:) a byl nenepewno skoro jest cialko zolte. to cialko produkuje naturalny progesteron zeby podtrzymac ewentualna ciaze. Jesli nie bedzie dzidzi to ono przed @ zanika i jak progesteron spadnie to jest @. A jak jest dzidzia to ono nie zanika tylko chyba rosnie jeszcze wieksze ;) takze tego... od tesciow to moze na wyprawke dostaniecie a nie na ivf:)
To za piękne by było a ja mam jajowod niedrozny więc malo prawdopodobne aby to była dzidzia bardzo bym chciała ale i ten jebany brzuch już mnie boli więc coś myślę że Dupa blada a może no nie wiem poczekam jeszcze z 2 dni jak nie przyjdze @ to idę na betke ;) jutro powinniśmy być w domu ale piątek rano może na obcej ziemi nie chce przyjść hehehe

To za piękne by było a ja mam jajowod niedrozny więc malo prawdopodobne aby to była dzidzia bardzo bym chciała ale i ten jebany brzuch już mnie boli więc coś myślę że Dupa blada a może no nie wiem poczekam jeszcze z 2 dni jak nie przyjdze @ to idę na betke ;) jutro powinniśmy być w domu ale piątek rano może na obcej ziemi nie chce przyjść hehehe
A to nie pamietalam, ze ten jajowod tez masz niedrozny. Ale lepiej dmuchac na zimne :)

Bo widzisz, jesli w miare nie masz problemu z owulacja i ona byla (bo bylo cialko zolte) to jest opcja na ciaze nawet jesli wystapiloby krwawienie - niektore kobiety myla to z normalna @ tylko mysla ze z jakichs powodow byla mniej obfita. Wiec zeby miec 100% pewnosci ze nie zaszkodzisz ewentualnemu malenstwu to nawet lepiej isc na bete jak robic zwykly test :)
Nigdy nie miałam problemu z owulacja Ale często na tym jajniku miałam torbiele więc boję sie tylko tego aby nie było torbiela bo przecież mnie coś strzeli może jeszcze dzisiaj jakieś igraszki hehe ;) od 2 lat z M lecimy do końca i nie ma rezultatu a może teraz się udało nie wiem watpiwa sprawa z tym jajowodem na nim była ta ciąża pozamciczna Ale jak to mówią cuda się zdarzają

reklama
Do góry