reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na 0 to za szybko :(

No beta tak szybko nie spada zazwyczaj trzeba trochę czasu u mnie spadała koło miesiąca, ale widocznie gdzieś został ten drugi zarodek...całkiem możliwe że jest obumarły ale beta będzie przybierała rożne wartości, mi przy ciąży pozamacicznej raz troszkę wzrosła raz zmalała... koniecznie trzeba to sprawdzić.

Hej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.
Ja od początku ciąży do ok. 27tc robiłam zastrzyki z prolutexu

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
Bardzo mi przykro...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No beta tak szybko nie spada zazwyczaj trzeba trochę czasu u mnie spadała koło miesiąca, ale widocznie gdzieś został ten drugi zarodek...całkiem możliwe że jest obumarły ale beta będzie przybierała rożne wartości, mi przy ciąży pozamacicznej raz troszkę wzrosła raz zmalała... koniecznie trzeba to sprawdzić.
Mi jak beta po krwawieniu najpierw zaczęła pomału spadać a później równie wolno rosnąć, to najpierw zrobili mi lyzeczkowanie w razie jakby coś tam w macicy zostało. Niestety po lyzeczkowaniu beta nadal rosła . Mialam wybor albo zastrzyk z metotrexatu albo laparoskopia .

Do góry