walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Czekamy razem z Tobą.jak dr przyjedzie. jakoś od 16 chyba dziś przyjmuje ale lubi sie spóźniać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy razem z Tobą.jak dr przyjedzie. jakoś od 16 chyba dziś przyjmuje ale lubi sie spóźniać
A robiła bete i też jej wyszła, że brak ciąży ? Była ta krew że sluzem na papierze i narazie nic nie widzę oprócz delikatnego brązu..Moja przyjaciolke po tygodniu od transferu brzuch bolal jak na okres i to wlasnie byla ciaza heheeheh
Na 0 to za szybko
No ja od dzis mam stosowac luteiny juz doppchwowo nie odstawic zamiast tego zastrzyki nie wiem czemu ale Oki.I Ta zajeb*** infekcja znowu.Jak je wkuwasz nad pepkiem Bo teraz ten brzusio juz jest widoczny.Tak ja, ale raz dziennie jakoś do 13tc
---24tc---
Mi po ciąży pozamacicznej ( miałam laparoskopie) to beta też z 50 na 100 podskoczyła, musiałam Co drugi dzień być na becie i usg w szpitalu , czy wszystko dobrze oczyścili.zadzwoń do lekarza bo to dziwne :/
Ja od początku ciąży do ok. 27tc robiłam zastrzyki z prolutexuHej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.
Bardzo mi przykro...Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
Oki a dawalas wyzej nad pepkiem czy jak,Bo brzusio u mnie jest juz widoczny i tak sie zastanawiam gdzie maz ma mi sie wbicJa od początku ciąży do ok. 27tc robiłam zastrzyki z prolutexu
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi jak beta po krwawieniu najpierw zaczęła pomału spadać a później równie wolno rosnąć, to najpierw zrobili mi lyzeczkowanie w razie jakby coś tam w macicy zostało. Niestety po lyzeczkowaniu beta nadal rosła . Mialam wybor albo zastrzyk z metotrexatu albo laparoskopia .No beta tak szybko nie spada zazwyczaj trzeba trochę czasu u mnie spadała koło miesiąca, ale widocznie gdzieś został ten drugi zarodek...całkiem możliwe że jest obumarły ale beta będzie przybierała rożne wartości, mi przy ciąży pozamacicznej raz troszkę wzrosła raz zmalała... koniecznie trzeba to sprawdzić.