reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Niestety w Pl jest malo lekarzy ktorzy znaja sie na tej mutacji mthfr ona zaczyna byc u nas dopiero badana. Za to apteki bardzo szybko opanowaly drozyzna leki na to. Hehe ostatnio bedac w aptece zauwazylam ze jest polka z lekami solgara wiec sie pytam czy jest kwas foliowy metylowany i w jakiej cenie. Babeczka najpierw podala mi cene za syntetyk czyli 39 zl za 60 tabl wiec dla pewnosci dopytalam czy to metyl bo juz chcialam brac. Niestety to byl syntetyk a za metylowane i tu uwaga :errr::errr: 30 tabl za 190 zl rozesmialam sie glosno i podziekowalam. Taki to mamy popierdolony kraj tylko zysk i zysk. A w USA kwas foliowy Solgara za 100 tabl 50 zl plus wysylka czyli za 2stowki mamy 4 op i 400 tab a w Pl caly hu..:growl::growl:
co ty gadasz... u mnie na osiedlu w takiej zadupiastej aptece ten z solgara raz kupowałam coś ok 50zł. I to były na 100 % te metafoliny czy jak to się tam nazywa. Tylko potem stwierdziłam, że raczej na gucio mi te metafoliny bo nie miałam pojęcia że z tym może być jakiś problem czy cos więc kupiłam zwykły a teraz mam zwykły w tym sulpemencie ovarin...

reklama
Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
Tak mi przykro [emoji22] duzi siły do dalszej walki. Odpocznijcie, zbierzcie fundusze i startujcie na nowo do walki.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.

Hej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.
Tak ja, ale raz dziennie jakoś do 13tc

---24tc---

reklama
@Elessi Nie no to przecież to nie możliwe... było trochę na papierze taka bardzo nie wyraźną jasniutka krew A teraz znowu brąz.. nie wiem co mam myśleć przecież to nie możliwe... A brzuch na dole mnie boli trochę jak na okres wiec...

Moja przyjaciolke po tygodniu od transferu brzuch bolal jak na okres i to wlasnie byla ciaza heheeheh

Do góry