reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Niestety w Pl jest malo lekarzy ktorzy znaja sie na tej mutacji mthfr ona zaczyna byc u nas dopiero badana. Za to apteki bardzo szybko opanowaly drozyzna leki na to. Hehe ostatnio bedac w aptece zauwazylam ze jest polka z lekami solgara wiec sie pytam czy jest kwas foliowy metylowany i w jakiej cenie. Babeczka najpierw podala mi cene za syntetyk czyli 39 zl za 60 tabl wiec dla pewnosci dopytalam czy to metyl bo juz chcialam brac. Niestety to byl syntetyk a za metylowane i tu uwaga :errr::errr: 30 tabl za 190 zl rozesmialam sie glosno i podziekowalam. Taki to mamy popierdolony kraj tylko zysk i zysk. A w USA kwas foliowy Solgara za 100 tabl 50 zl plus wysylka czyli za 2stowki mamy 4 op i 400 tab a w Pl caly hu..:growl::growl:
co ty gadasz... u mnie na osiedlu w takiej zadupiastej aptece ten z solgara raz kupowałam coś ok 50zł. I to były na 100 % te metafoliny czy jak to się tam nazywa. Tylko potem stwierdziłam, że raczej na gucio mi te metafoliny bo nie miałam pojęcia że z tym może być jakiś problem czy cos więc kupiłam zwykły a teraz mam zwykły w tym sulpemencie ovarin...

reklama
Dziewczynki niestety z 3 komorek dwie nieprawidlowe, a jeden zarodek zaczal sie rozwijac ale przestal. Jestem na 0 ze wszystkim brak mrozakow i brak finansow. Takze opuszczam was narazie. Zycze wszystkim powodzenia. Oby wam sie udalo!!!
Tak mi przykro [emoji22] duzi siły do dalszej walki. Odpocznijcie, zbierzcie fundusze i startujcie na nowo do walki.

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.

Hej powiedzcie czy ktoras z was stosuje zastrzyki prolutex w ciazy? Dzis mialam nie zapalnowana wizyte pojechalam Bo znowu infekcja pochwymnie dopadla dwa tygodnie temu bralam nystatyne i znowu masakra.Dostalam czopki inne jakies i zamiast luteiny dopochwowej mam od dzis przyjmowac prolutex zastrzyki przez 7 dni 2xdziennie pozniej raz ktoras z was przyjmuje ? Lub przyjmowala w ciazy.
Tak ja, ale raz dziennie jakoś do 13tc

---24tc---

reklama
@Elessi Nie no to przecież to nie możliwe... było trochę na papierze taka bardzo nie wyraźną jasniutka krew A teraz znowu brąz.. nie wiem co mam myśleć przecież to nie możliwe... A brzuch na dole mnie boli trochę jak na okres wiec...

Moja przyjaciolke po tygodniu od transferu brzuch bolal jak na okres i to wlasnie byla ciaza heheeheh

Do góry