reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sorry dziewczyny ale mam na prawdę niezły sajgon!!
Wiem jestem okrutna zła i podła i nie wiem jak Wam to zrobić mogłam ale ...nie wpisakam się na dziś do kalendarza ...
Byłam dziś na wizycie 13dc Endo 7.5mm więc jeszcze coś tan rośnie dostałam dodatkowo do estrofemu 3×1 plasty systen50 2 szt na raz co dwa dni i w środę kolejna wizyta .
Mam się dowiedzieć kiedy będzie biopsja ...i jak jajka zmarźluchy się ładnie zapłodnia to transfer ma się odbyć :laugh2:

@walczaca o szczescie
W związku z tym że u nas też oprócz moich problemów jest czytnik męski przekonałam dzisiaj P. Dr aby wszystkie zarodki trzymać do 5 doby !! Może też na spokojnie pogadasz ze swoim lekarzem i zobaczycie co się dzieje z bąbelkami po 3 dobie ?!

@zylwia strasznie mi przykro !! Pamiętaj ze kiedyś dla nas wszystkich na tym forum zaświeci słońce !! Mocno w to wierzę !! Trzymaj się kochana ;)
O widzisz super. A gdzie się leczysz? Endo ładne także jesteśmy dobrej myśli,to ma byc szczesliwe podejscie! :-)
Kiedy planowana biopsja?

Ostatnia edycja:
A co to znaczy,ze nasienie jest ok poza morfologia?

Od poronienia do 6 tyg powinien przyjść okres, ale wydaje mi sie,ze dostaniesz szybciej . A o łyżeczkowanie sie nie martw, za 2 tyg sprawdź sobie betę i idź do gina który oceni jamę macicy

No to odliczanie czas start [emoji51] szybko betujesz , mi kazał 30.09 [emoji15]

Jakie masz APTT?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Tez mi sie wydaje, ze szybko tym razem ale dobrze :) To bedzie 9dpt to juz powinno cos byc :)

Ja cały czas powtarzam co masz zrobić dziś zrób jutro i tak leci... A na forum trzeba być na bieżąco, bo te zaległości mogą wykończyć [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No też tak myślę dlatego zapiekanka na jutro w piekarniku i odpoczywam na forum przed prasowaniem:p

reklama
Do góry