reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczęta. Po wizycie pęcherzyk jest, zarodek też, na serduszko od razu powiedział, że za szybko żebym się nie stresowała. Kolejna wizyta serduszkowa za 2tyg. Czyli kolejne 14 dni w stresie. Lekarz mówi, że jest dobrze nie pozostaje mi nic jak mu wierzyć.
Ciesze sie :) super!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczęta. Po wizycie pęcherzyk jest, zarodek też, na serduszko od razu powiedział, że za szybko żebym się nie stresowała. Kolejna wizyta serduszkowa za 2tyg. Czyli kolejne 14 dni w stresie. Lekarz mówi, że jest dobrze nie pozostaje mi nic jak mu wierzyć.
W takim razie trzymamy kciuki za serduszko.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Trochę tego masz do zrobienia... Teraz tylko napaść na bank i robisz badania za jednym zamachem masakra jakaś powinno to być wszystko refundowane bo z tego co kojarzę te badania są dość drogie chyba najtańszą homocysteina jakieś 50zl... A reszta chyba powyżej... No ANA1 też nie będzie bardzo droga. :-( masakra z tymi badaniami.
Kochana to lista tych które zrobiłam. Allo mlry teraz bede robic 4 raz i Nk drugi

1 transfer .. niepłodność idiopatyczna.. miałam 2 IUI też się nie udaly.. :( nie okazywalam tego ale miałam chyba aż za duża nadzieję na powodzenie ..

Zylwia, współczuję bo to potworny ból ale nie poddawaj się! Też miałam 3 nieudane IUI, pierwszy transfer - klapa, ale criotransfer zakończony sukcesem :-) Jeszcze będziesz płakała ze szczęścia!

reklama
Do góry