reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kiedyś obiło mi się o uszy ze jest ale nie brałam tego za bardzo do głowy i nie wnikalam w szczegóły. Teraz laska w szpitalu znowu poruszyła ten temat a ja nigdzie nie znalazłam takich informacji stąd moje pytanie.

[emoji127] 28.10.2017
Umknelo mi, ze masz blizniaki. W takim wypadku chyba wyglada to inaczej i powinnaś miec cc. Ja bym napewno nie ryzykowala i uparla sie na cc.
Jak teraz Bog pozwoli i zajde znow w ciaze to tez chce cc jak za pierwszym razem. Wada serduszka u malenstwa ujawnila sie dopiero w ostatnim usg kontrolnym 10 dni po terminie i gdyby mnie bole porodowe zlapaly wczesniej i rodzilabym sn to synek umarlby juz przy porodzie. Nigdy nie zdecyduje sie sie na porod sn.

Cześć. Ledwo żyje pół nocy nie spałam. Strasznie boli mnie żołądek a może to wątroba tez tak miałyscie?? Można jakieś leki brać ?? Na dodatek ciągle mnie mdli

reklama
Do góry