tamiza
Fanka BB :)
Miejsca wystarczy więc jak Ci ulży to pisz śmiało ! Moja jeszcze jakiś czas temu bardzo mocno się rządziła u nas w domu .. Nawet mi szafy przeglądała, ale powiedziałam zdecydowane dość i mam spokój z odwiedzinami! A i tak mnie najbardziej wk***a ze nadal kupuję gacie mojemu mężowi ! No dla mnie to już jest przegięcie . co jak co ale gacie to już mój mąż kupuję sobie sam !!Tyle tego że nie wiedzialabym od czego zacząć dużo tego.... teścia mam spoko ale ona.. gorzej fałszywej osoby nie znam i tak interesownej ma hajs i myśli że ma nad wszystkimi władze..nienawidze takich ludzi ... wszystkie sytuacje jakbym opisała to by mi zabrakło miejsca hihihih
A jeśli chodzi o gacie!! @M@gda kolejna anegdotka coś dla Ciebie i całej reszty która już wie jakie z nas wariaty!
Wchodzę do domu ...patrzę na M ....a ten siedzi w tak dziwnie opietych gaciach.... "Chwali mi się nowym zakupem " no więc mu mówię ze fajne ale chyba za małe ?! Pytam czy nie cisną czy co .... A on mi mówi ze wlaśnie tak jakby trochę za małe a przecież on kupił te z X !!! No to sobie patrzę na metke ! Owszem X był..... XS! I jak tu one miały być dobre na męża noszacego XL ???!!! No chłopie ....!!