reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Tyle tego że nie wiedzialabym od czego zacząć :p dużo tego.... teścia mam spoko ale ona.. gorzej fałszywej osoby nie znam i tak interesownej ;) ma hajs i myśli że ma nad wszystkimi władze..nienawidze takich ludzi ... wszystkie sytuacje jakbym opisała to by mi zabrakło miejsca hihihih :)
Miejsca wystarczy więc jak Ci ulży to pisz śmiało ! Moja jeszcze jakiś czas temu bardzo mocno się rządziła u nas w domu .. Nawet mi szafy przeglądała, ale powiedziałam zdecydowane dość i mam spokój z odwiedzinami! A i tak mnie najbardziej wk***a ze nadal kupuję gacie mojemu mężowi ! No dla mnie to już jest przegięcie . co jak co ale gacie to już mój mąż kupuję sobie sam !!

A jeśli chodzi o gacie!! @M@gda kolejna anegdotka coś dla Ciebie i całej reszty która już wie jakie z nas wariaty!

Wchodzę do domu ...patrzę na M ....a ten siedzi w tak dziwnie opietych gaciach.... "Chwali mi się nowym zakupem " no więc mu mówię ze fajne ale chyba za małe ?! Pytam czy nie cisną czy co .... A on mi mówi ze wlaśnie tak jakby trochę za małe a przecież on kupił te z X !!! No to sobie patrzę na metke ! Owszem X był..... XS! I jak tu one miały być dobre na męża noszacego XL ???!!! No chłopie ....!!

reklama
Wiecie co,biedny ten mój M. Wczoraj go zj..am że pogratulował koleżance ciąży,zamiast płakać i złorzeczyc na niesprawiedliwość,dzis zamiast współczuć że chory itp. To ja mu że przez tą gorączkę to wybije mu wszystkie plemniki i znów w plecy jesteśmy...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ty wyluzuj trochę bo Ci ucieknie! Pamietajmy ze to nasi mężowie i to z nimi chcemy mieć dzieci, oni tez to wszystko przezywają, może trochę mniej to po sobie pokazują.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

ja słyszałam, że na tych ustawowo 6 zapładnianych rodzi się 1,5 dziecka, więc stąd liczba komórek zapładnianych jest ograniczona do tych max 6 szt. 1 na 30 to raczej słaaaaaba prognoza jak na dzisiejsze możliwości...

To ja powinnam mieć już 3 dzieci.
Dzieci....gdzie jestescie?!
Moje statystyczne dzieci się pochowały :p

Któraś z Was dziś zastanawiała się nad histerkoskopia. Ja miałam tydzień temu. Zabieg był w całkowitym znieczuleniu, nic mnie po nim nie bolało i praktycznie nie plamilam. Podobno histerkoskopia działa jak scratching endometrium i dobrze w kolejnym cyklu od razu podchodzić do criotransferu.

No a ja miałam bez znieczulenia ogólnego. Sama histeroskopia nie jest scrachingiem, czasami masz samą histeroskopie podgladowa, zobaczą czy wszystko Ok. Scraching jest dodatkowa opcja zlecona przez lekarza który wypisuje skierowanie do szpitala. Powiem Ci ze szczęściara z Ciebie, tez chyba wolałabym spać - dosyć bolesny zabieg No i ja niestety dość mocno krwawię. [emoji30]

Miejsca wystarczy więc jak Ci ulży to pisz śmiało ! Moja jeszcze jakiś czas temu bardzo mocno się rządziła u nas w domu .. Nawet mi szafy przeglądała, ale powiedziałam zdecydowane dość i mam spokój z odwiedzinami! A i tak mnie najbardziej wk***a ze nadal kupuję gacie mojemu mężowi ! No dla mnie to już jest przegięcie . co jak co ale gacie to już mój mąż kupuję sobie sam !!

A jeśli chodzi o gacie!! @M@gda kolejna anegdotka coś dla Ciebie i całej reszty która już wie jakie z nas wariaty!

Wchodzę do domu ...patrzę na M ....a ten siedzi w tak dziwnie opietych gaciach.... "Chwali mi się nowym zakupem " no więc mu mówię ze fajne ale chyba za małe ?! Pytam czy nie cisną czy co .... A on mi mówi ze wlaśnie tak jakby trochę za małe a przecież on kupił te z X !!! No to sobie patrzę na metke ! Owszem X był..... XS! I jak tu one miały być dobre na męża noszacego XL ???!!! No chłopie ....!!
Hahaha XS to ja nawet nie noszę hahahaha :p ejjj to podobnie bo moja to samo jak tylko jadę to kupiłam Ci synciu skarpetki i bokserki...no porazka nie akceptuje tego że on ma żonę ???? Albo jak tylko pojedziemy to mój mąż ma ochotę na coś i jej mówi że może by zrobiła na następną niedzielę A ona " żonę masz od tego " nooo od kupowania gaci też ma ????!!! Halo :/ moja była u nas raz bo narazie mieszkamy w bloku 2 pokoje i w ogóle i stwierdziła że za ciasno bo ona oczywiście ma chatę że hej..... I wcale mi nie tęskno nie musi przyjeżdżać:/ ogólnie się nie lubimy bo ja mam jape i ona ma jape :D

Jajniki buzuja,śluz się leje i to wszystko na marne[emoji20]
No po co mi ta owulacja jak i tak zajść nie mogę??

Hahaha XS to ja nawet nie noszę hahahaha :p ejjj to podobnie bo moja to samo jak tylko jadę to kupiłam Ci synciu skarpetki i bokserki...no porazka nie akceptuje tego że on ma żonę ???? Albo jak tylko pojedziemy to mój mąż ma ochotę na coś i jej mówi że może by zrobiła na następną niedzielę A ona " żonę masz od tego " nooo od kupowania gaci też ma ????!!! Halo :/ moja była u nas raz bo narazie mieszkamy w bloku 2 pokoje i w ogóle i stwierdziła że za ciasno bo ona oczywiście ma chatę że hej..... I wcale mi nie tęskno nie musi przyjeżdżać:/ ogólnie się nie lubimy bo ja mam jape i ona ma jape :D
Ooo mamo !! Moja teściowa ma klona!!
Ojj raz była ?! To pewnie o ten jeden raz za dużo !!:laugh2:
Mój mąż też na szczęście nie tęskni za swoją mamą...częściej gada z moja :rolleyes: wg z moja mama maja świetny kontakt :-) :) no i moja mama nie kupuje mu ani skarpet ani gaci !! Może to jest klucz do sukcesu :-D

reklama
Próbuj może zdarzy sie cud!

Już prawie rok próbuję i cudu nie ma...
M zaliczył zgon. Chory...a owu będzie po niedrożnej stronie...
Mi się wydaje że ten drugi mimo że drożny to też zepsuty...bo wątpię że stan zapalny objął tylko jeden...
Jak nie zrobię laparo to nie dowiem się co tak naprawdę się tam dzieje...

Do góry