Dziekuje[emoji4] Ty tez zaznasz szczescia, trzymam za ciebie bardzo mocne kciuki i staraj sie nie dołkowac [emoji4][emoji110]Cudownie, ze Ci sie udalo Trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
podobno duużo białka... niektóre dziewczyny tu pily takie białkowe odżywki dla sportowców (tylko te bez aspartamu)Mam pytanie go mogę zrobić aby hiperstymulacja się nie powiększyła tylko się zmniejszyła ?
podobno dużo wody pic, coś jeszcze może wiecie ?? Wszystkie rady się przydadzą bo jestem zielona w temacie
Dalej żółto nie wiem nie wiem...od południa siedzę i myślę co tam się dzieje czy w ogóle się coś zadziało... i w sumie czuje jakbym miała w pipce wulkan jakoś mi gorąco A Ty jak wariacie :*@zylwia jak u ciebie sytuacja "w majtach" czysto czy coś się zmieniło
dżoasia
czyli dalej wiesz ze nic nie wiesz a masz jakieś labo na jutro czy czekasz do pon?Dalej żółto nie wiem nie wiem...od południa siedzę i myślę co tam się dzieje czy w ogóle się coś zadziało... i w sumie czuje jakbym miała w pipce wulkan jakoś mi gorąco A Ty jak wariacie :*
Ja jakoś chwilami się trzymam a chwilami sobie płaczę... ale jakoś to muszę przeżyć... choć jest ciężko ;( jedna butla wina już za mną...
hope322
Dolaczam sie do zyczen :*Kochana więc Twoje zdrowie!!! Wszystkiego najlepszego! I życzę Ci, żeby wszystkie Twoje dzieciątka były zdrowe na 5!!! :*
Wino jest najlepsze na wszystko ! Też sobie lubiłam zawsze poplakac w samotności ż winem w ręku będzie dobrze zobaczysz :* A zmieniasz lekarza ? Czy zostajesz przy swoim ?czyli dalej wiesz ze nic nie wiesz a masz jakieś labo na jutro czy czekasz do pon?
Ja jakoś chwilami się trzymam a chwilami sobie płaczę... ale jakoś to muszę przeżyć... choć jest ciężko ;( jedna butla wina już za mną...
No nie wiem nic właśnie labo zamknięte jutro A nie uśmiecha mi się jechać 30km poza tym jutro impreza w rodzinie i może lepiej jeszcze ż tym poczekać A zastanawiam się czy w poniedziałek może już coś wyjść . . muszę pomyśleć
dżoasia
w poniedziałek na pewno a 30km to niedalekoWino jest najlepsze na wszystko ! Też sobie lubiłam zawsze poplakac w samotności ż winem w ręku będzie dobrze zobaczysz :* A zmieniasz lekarza ? Czy zostajesz przy swoim ?
No nie wiem nic właśnie labo zamknięte jutro A nie uśmiecha mi się jechać 30km poza tym jutro impreza w rodzinie i może lepiej jeszcze ż tym poczekać A zastanawiam się czy w poniedziałek może już coś wyjść . . muszę pomyśleć
zostaję na razie bo mam jeszcze 3 maluchy, które na mnie czekają...
Super ze postanowilas wspomagac inne kobiety. Mocne kciuki za piekne blastki [emoji110][emoji4][emoji256] i szybkiego powrotu do zdrowka po punkcji.Dziewczyny ja już w domu.... dochodzę do świata żywych [emoji5] ale ciężko było. Cała punkcja wymiotowalam a później też w drodze powrotnej kilka przystanków [emoji5] łez dużo wylałam ale już jest dobrze w miarę. Dzwoniła Pani i poinformowała mnie ze jest wolnych 20 ocytow i 9 poszło do zapłodnienia.... według polecenia doktora w[emoji5] radość w sercu mym... już nie krzyczę itp. Zostawiłam dla siebie 8 ocytow a reszta oddajemy do dactwa.... niech i ktoś inny ma szczęście , ja przynajmniej mam komórki więc się nimi podzielę bo gdybym nie miała tez bym skorzystala z dawczyni, matka jest ta która urodzi dziecko i je wychowa a wiem ze osoby takie jak my ktore musza sie starac o potomstwo napewno beda idealnymi rodzicami[emoji5]Teraz moje komoreczki aby sie tylko się zaplodnily... jutro mam wszystko wiedzieć.
reklama
Może pójdę w poniedziałekw poniedziałek na pewno a 30km to niedaleko
zostaję na razie bo mam jeszcze 3 maluchy, które na mnie czekają...
Ah to jak tak to rozumiem i trzymam kciuki marzenia się spełniają:* teraz odpoczywaj bo masz duuuuzo czasu i chyba wyryjesz w końcu ta ścieżkę do lodówki
Ostatnia edycja:
Podziel się: