aaaa....to po to Toruniu należy spacerować piękne miasto <3Z Torunia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa....to po to Toruniu należy spacerować piękne miasto <3Z Torunia
A nam jakoś tak Poznań przypadł do gustuaaaa....to po to Toruniu należy spacerować piękne miasto <3
Dobrze, ze masz taka mozliwosc. Ja niestety musze czekac i isc wedlug planu lekarzy.Ja już przesunelam wizytę w porozumieniu z lekarzem na 11 dzień cyklu.Jak zaczęłam czytać kiedy dziewczyny miały te criotransfery, to stwierdziłam, że nie będę tyle czekać, żeby potem się dowiedzieć, że za późno przyjechałam.
też miewam niestety takie snyMatko Dziewuszki jaki miałam sen o boze.... że całe gacie miałam we krwi... tak płakałam że mąż nie mógł mnie obudzić... chyba zejdę na zawal
moje terenyA nam jakoś tak Poznań przypadł do gustu
To daj znac co powiedzial. A jaki masz tsh?Mi tez tsh wyszło poniżej normy a robiłam już dwa razy i w poniedziałek idę do endokrynologa zobaczymy co powie
Ja jestem z wlkp [emoji4] Ty też?o jestes z wlkp?