reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny moj pierwszy dzien cylku wypadl dzis (cykl sztuczny)dzwonilam do szpitala wziac spotkanie na pierwsza echografie monitorujaca i krew pani powiedziala ze na 27 wrzesień 9:00 to bedzie 20dc nie wiem mi sie wydaje ze to mega pozno jak wy sadzicie?
Ja tez jestem na sztucznym i pierwsza wizyte kontrolna mam wyznaczona na 17dc, czyli juz w przyszla srode. Tez mi sie wydawalo pozno ale chyba wiedza co robia.

Tak dobrze pamiętasz też Gameta Gdynia.... super cieszę się bardzo ze się udało.. .Ja chce testować w pon.. .. ja tylko odczuwam ból pleców tak jak na okres... piersi też trochę.. . I trochę się martwię.. .Ale co ma buc to będzie.. .

1504812807-aaaaaa.jpeg
1504812817-aaaaaa.jpeg
Piękna! Jak napisałaś o szyciu torebki że skory to miałam wizję prostokąta z uszami bo może to bym jeszcze zrobiła;). A tu takie cudo!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak dobrze pamiętasz też Gameta Gdynia.... super cieszę się bardzo ze się udało.. .Ja chce testować w pon.. .. ja tylko odczuwam ból pleców tak jak na okres... piersi też trochę.. . I trochę się martwię.. .Ale co ma buc to będzie.. .
A zaczynałyśmy na forum iui ;) ja np plecy nic, a dziewczyny często miały. Pierwsza bete robiłam 8dpt podaną miałam blastke. A dziś jest ta terminowa 10dpt którą kazał zrobić lekarz. Wierze, że się uda :D kciuki

Ja tez jestem na sztucznym i pierwsza wizyte kontrolna mam wyznaczona na 17dc, czyli juz w przyszla srode. Tez mi sie wydawalo pozno ale chyba wiedza co robia.
Ja też teraz jestem na sztucznym i mam wizytę 7 lub 8 dc . tylko że my mamy zamrożone tylko oocyty i M będzie miał biopsje i zobaczymy co tym razem wyjdzie z zapłodnienia .

Piękna! Jak napisałaś o szyciu torebki że skory to miałam wizję prostokąta z uszami bo może to bym jeszcze zrobiła;). A tu takie cudo!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje [emoji4] milo ze komus sie podoba zwlaszcza osobom ktore nie pisza tego by przykrosci nie zrobic, tylko szczera opinia i troche dalo mi to wiecej wiary w siebie ze jednak cos potrafie[emoji4]

reklama
Do góry