adunnnia90
Fanka BB :)
Bardzo ladny przyrost! Kochana jestes w ciazy [emoji4] [emoji4] [emoji173]Poprzedni 85? Magda co myślisz?
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ladny przyrost! Kochana jestes w ciazy [emoji4] [emoji4] [emoji173]Poprzedni 85? Magda co myślisz?
GratulacjeOdebrałam wynik beta 182,9. Napisałam do lekarza czekam co powie.
Ja tez jestem na sztucznym i pierwsza wizyte kontrolna mam wyznaczona na 17dc, czyli juz w przyszla srode. Tez mi sie wydawalo pozno ale chyba wiedza co robia.Dziewczyny moj pierwszy dzien cylku wypadl dzis (cykl sztuczny)dzwonilam do szpitala wziac spotkanie na pierwsza echografie monitorujaca i krew pani powiedziala ze na 27 wrzesień 9:00 to bedzie 20dc nie wiem mi sie wydaje ze to mega pozno jak wy sadzicie?
Piękna! Jak napisałaś o szyciu torebki że skory to miałam wizję prostokąta z uszami bo może to bym jeszcze zrobiła. A tu takie cudo!
A zaczynałyśmy na forum iui ja np plecy nic, a dziewczyny często miały. Pierwsza bete robiłam 8dpt podaną miałam blastke. A dziś jest ta terminowa 10dpt którą kazał zrobić lekarz. Wierze, że się uda kciukiTak dobrze pamiętasz też Gameta Gdynia.... super cieszę się bardzo ze się udało.. .Ja chce testować w pon.. .. ja tylko odczuwam ból pleców tak jak na okres... piersi też trochę.. . I trochę się martwię.. .Ale co ma buc to będzie.. .
Ja też teraz jestem na sztucznym i mam wizytę 7 lub 8 dc . tylko że my mamy zamrożone tylko oocyty i M będzie miał biopsje i zobaczymy co tym razem wyjdzie z zapłodnienia .Ja tez jestem na sztucznym i pierwsza wizyte kontrolna mam wyznaczona na 17dc, czyli juz w przyszla srode. Tez mi sie wydawalo pozno ale chyba wiedza co robia.
Dziekuje [emoji4] milo ze komus sie podoba zwlaszcza osobom ktore nie pisza tego by przykrosci nie zrobic, tylko szczera opinia i troche dalo mi to wiecej wiary w siebie ze jednak cos potrafie[emoji4]Piękna! Jak napisałaś o szyciu torebki że skory to miałam wizję prostokąta z uszami bo może to bym jeszcze zrobiła. A tu takie cudo!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Odebrałam wynik beta 182,9. Napisałam do lekarza czekam co powie.
Z Radomia jestes? Ja ze Skarzyska.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom