Witamy przyszła Mamuske moje gratulacjeOdebrałam wynik beta 182,9. Napisałam do lekarza czekam co powie.
reklama
Evelin83
Fanka BB :)
gratulacje !!!Odebrałam wynik beta 182,9. Napisałam do lekarza czekam co powie.
Dziewczyny moj pierwszy dzien cylku wypadl dzis (cykl sztuczny)dzwonilam do szpitala wziac spotkanie na pierwsza echografie monitorujaca i krew pani powiedziala ze na 27 wrzesień 9:00 to bedzie 20dc nie wiem mi sie wydaje ze to mega pozno jak wy sadzicie?
tamiza
Super !! Pewnie że pokaże i nauczę Żywie też moja chrześnica miała 9 miesięcy jak pierwszy raz siedziała na koniuWprosze sie. Przyjedziemy juz z mala. Pokazesz mi jak sie konno jezdzi. Albo chociaz siedzi (alez planów narobilam nie pytajac nikogo o zdanie).
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Mysle ze ok 120% przyrost jest fantastyczny gratulacje!!!Poprzedni 85? Magda co myślisz?
To teraz 2 piwa :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieś191
Tak badałam dwa dni temu nawet o tej samej godzinie
adunnnia90
Ja tak mialam do 16 tyg. Na nic ochoty, mięso blleeee, sama nie wiedzialam co jesc bo cos trzeba bylo dla maluszkow. Teraz 24 tydzien zero jakichkolwiek zachcianek apetytu jako tako tez. Jem bo jemSłodkie ponoć na dziewczynkę.
Ja generalnie nie mam ma.nic ochoty i nie mam smaku. Mało co jem. Odrzuca mnie od mięsa czasem mam mdłości
Raz na jakiś czas coś słodkiego
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
hope322
Ja tez przechodzilam zalamanie nerwowe.. i rozne mysli chodzily po glowie. Rozmowa z psychologiem nie pomagala w moim przypadku, byc moze ze wzgledu na bariere jezykowa. Nie potrafilam sie otworzyc. Lepszym wsparciem okazal sie ksiadz. Bylam na tabletkach antydepresyjnych. Teraz odstawilam ze wzgledu na przygotowanie do crio. Ciaza pozamaciczna tez byla dla mnie wielkim ciosem, stracilam oba jajowody, po roku in vitro sie udalo za pierwszym razem a co dalej bylo juz wiecie. Cios za ciosem. Najwazniejsze, zeby sie podniesc i nie poddawać. Nikt nie mowi, ze bedzie latwo.Bardzo dużo kochana przeżyłas jest to bardzo smutno Ale naprawdę jesteś silna i twarda babka mi tego brakuje po ciąży pizamacicznej tak sie zalamalam załamana ze malo co samobójstwa nie popełniłam Ale ale w ostatniej chwili się otrzaslam i powiedziałam sobie ze przecież życie siw nie kończy a moja mama by nie wytrzymała tego jak by jedna jedyna córkę straciła zaczęłam się leczyc y psychiatry i małymi krokami życie zaczynało nabierać barw i znowu teraz transfer sie niw udał ale staram się funkcjonować normalnie boli bo bolec będzie całe życie Ale wierze w to że jeszcze będziesz mogła mieć zdrowe dziecko i będzie wszystko dobrze
reklama
Agnieś191
Miałam plamienie implantacyjne, potem delikatne kłucia raz z jednej raz z drugiej strony no i bolały piersi ale to już wcześniej uważam, że to zasługa estrofemu teraz piersi nie czuje, a brzucha praktycznie nie odczuwam raz moze coś zakłuje ale to juz takie wsłuchiwanie się w organizm Kochana a czy ja dobrze pamiętam, że Ty tez Gameta Gdynia?Agnies super... kochana a jakieś objawy miałaś???
Podziel się: