reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

milaa - ja też brałam gonapeptyl i gdyby nie to, że musiałam pamiętać o zastrzyku, to bym nawet nie wiedziała, że cokolwiek sobie aplikuję. Dodatkowo jest mega cieniutka igła, jeszcze lepsza niż najcieńsza tradycyjna. Nic się nie martw!!!
zolwik -dzięki za opinię. Ja jakoś się do tej kliniki zraziłam, gdy usłyszałam, że na inseminację jest raczej za słaba armia, może by dobrze było IVF, ale tak w sumie to nie wiadomo co dalej robić. Mamy przyjechać za 3 miesiące, może się coś zmieni. Wić zmieniliśmy klinikę ;)

reklama
agavva - bardzo się cieszę, że miałam rację, iż zazwyczaj co się źle zaczyna i z problemami, to się zaskakująco super kończy:tak: GRATULUJĘ!!!!

Isia25 gratuluje malego szkraba.Niech synek rosnie zdrowo i bedzie pociecha rodzicow :-)

elala, urodzajne te Twoje plony ;-) zycze,zeby sie zaplodnily i slicznie dzielily.
ciekawe jak tam katee82???

aniołeczek, juz za momencik zacznie sie krecic ;-) super!!!!

miliaa, fantastycznie,ze zaczynasz stymulacje.Coprawda nie mialam gonapeptyl tylko gonal ale mnie w aptece powiedziano,co jest zreszta napisane na opakowaniu ,ze lek mozna przetrzymywac w temp. nie wyzszej niz 23°C. Dopiero jak sie go otworzy nalezy trzymac w lodowce.

Hej, już po punkcji ;)
dalam radę, faktycznie było dobrze :-) Pobrali 8 komoreczek, wszystkie ładne, teraz tylko się modlę żeby się zaplodnily :happy: Czekamy do soboty na telefon. Mam tylko nadzieje ze hiperka mnie nie dowie :confused2:

Isia - gratuluje

elala - i co pewnie nie bylo tak strasznie

Last time - dokładnie upchane takie byly jedno na drugim to ci focha strzeliły i nie zostały z toba, teraz duzo miejsca maja to i szczęśliwsze będą

sylha - ja nie mogę jaki masz fajny brzusio, tez taki chce. Ale z tymi cycami z B do D mnie przeraziłaś, nie kupie stanika.

anioleczek - no nareszcie, doczekalas sie. Ciesze sie razem z Toba

katee - no i juz po wszystkim, teraz czekamy na dobre wiesci ze wszystkie 8 sie zaplodnilo

czekam na resztę dziewczynek z dobrymi wiadomościami. Bede wieczorem jade sobie jakies spodnie kupic.

Marcikuk- z B do D to dopiero początek:-D, na końcówce ciąży jeszcze dadzą się we znaki....
Wczoraj wysłałam to zdjęcie bratu i .....się mnie przeraził:eek::eek:, że tak "urosłam", hmmm to będę na koniec ten mega wielki kombajn:-)

reklama
Do góry