reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Oj dokladnie NIESPRAWIEDLIWE. Ostatnio bylismy z mezem na zakupach i ja poszlam do toalety wychodze patrze meza nie ma w sklepie. Rozgladam sie a on na dworze. Wiec ide do niego pytam sie co robi a on ze widział dziewczyne z ogromnym brzuchem i wyciagala papierpsy z torebki i ze poszedl za nia zobaczyc czy dla siebie wyciagala....no i wyciagala dla siebie normalnie palila przed sklepem z ogromniastym brzuchem[emoji45]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde miałabym ochotę czasami po pysku wytrzaskac taką babę. Ale co zrobić, dorosła jest. U nas na oddziale lekarze bardzo opieprzaja te palace, nie przebierają w słowach i straszą nagła śmiercią płodu nawet w 9 m-cy. Oczywiście do żadnej jeszcze nie dotarło przynajmniej za mojej kadencji

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Kurde miałabym ochotę czasami po pysku wytrzaskac taką babę. Ale co zrobić, dorosła jest. U nas na oddziale lekarze bardzo opieprzaja te palace, nie przebierają w słowach i straszą nagła śmiercią płodu nawet w 9 m-cy. Oczywiście do żadnej jeszcze nie dotarło przynajmniej za mojej kadencji

[emoji127] 28.10.2017
Moj wujek pracuje w hiszpanii w szpitalu. Jest anestezjologiem. W Hiszpanii chyba wiecej sie pali niz w Polce, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Jest tam jeszcze jedna anestezjolozka z Polski i ona mowi ciezarnym ze jak beda palic w ciazy to nie da im znieczulenia, bo i tak slabo zadziala na palacej, wiec go szkoda (co jest klamstwem). I z tego co wiem przynajmniej czesc ogranicza w ciazy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj wujek pracuje w hiszpanii w szpitalu. Jest anestezjologiem. W Hiszpanii chyba wiecej sie pali niz w Polce, przynajmniej tak wynika z moich obserwacji. Jest tam jeszcze jedna anestezjolozka z Polski i ona mowi ciezarnym ze jak beda palic w ciazy to nie da im znieczulenia, bo i tak slabo zadziala na palacej, wiec go szkoda (co jest klamstwem). I z tego co wiem przynajmniej czesc ogranicza w ciazy.

To tylko pokazuje jak te kobiety mają w nosie swoje dzieci. Ograniczają dlatego, że boją się bólu a nie martwią o dziecko....

Każdy sposób jest dobry żeby zniechęcić. Uwierz mi ze ja palilam wiele lat, bardzo to lubiłam 2mi papierosy po prostu smakowały. Byłam mega nalogowcem ale są rzeczy ważne i ważniejsze. A zdrowie moich dzieci (wtedy tylko planowanych) było dla mnie na 1. miejscu. Dziś gdybym mogła ten problem z wagą Piotrusia wziąć na siebie (pod postacią jakiegoś bólu, cesarki bez znieczulenia itd) to nie zastanawiałam się nawet chwili. Boże, dla każdej matki dziecko powinno być najważniejsze. Serce pęka gdy tak nie jest

[emoji127] 28.10.2017

[emoji127] 28.10.2017

Jedne poświęca swoje zdrowie, marzenia i kupę kasy żeby posiadać dziecko, a inne dla dziecka nie potrafią poświęcić nawet krótkiej chwili "przyjemnosci" zapalenia papierosa :(
Szkoda, że w tym drugim przypadku cierpi niewinne maleństwo :(

reklama
@anetka303 była już ta narada lekarzy.
Wiesz już co postanowili?
Właśnie wróciłam z usg, na ta chwile przepływy u synka są bardzo dobre. Zdecydowali, że jeszcze obserwujemy. Jeśli przepływy będą ok i ktg też to postaramy się utrzymać ciążę chociaż do 35 tc. Oczywiście jakby coś się zaczęło pogarszac to szybciej. Ale ja już sobie pogadalam z dziećmi, nakazalam Piotrusiowi więcej jeść i tuczyc brzuszek, Ola ma pilnować brata bo chyba jest bardziej odpowiedzialna i czekamy [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Do góry