Ja nigdy 3d nie miałam [emoji53]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudna [emoji7]Dziewczyny, ja po badaniu. Żywia wazy kilogram!!! I taka jest sliczna
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
5d ?!
Moze lekarz do ktorego chodzisz nie ma takiego sprzetu? Dowiedz sie. Jak nie ma to zapisz sie chociaz na jedno takie badanie do innego lekarza bo warto- widoki na takim usg cudowne [emoji7]Ja nigdy 3d nie miałam [emoji53]
Miałam. Piotruś wciąż nie przybiera na wadze. Dysproporcja między dziećmi to aktualnie 900g czyli 37%. To bardzo dużo. Przepływy są ok. Dzisiaj lekarz w pojedynkę nie zdecydował się na postawienie diagnozy. Wprost powiedział ze jutro w kilku usiada i będą debatować co z nami. Dziś kolejna dawka sterydu. Gdzieś między wierszami padło hasło ze cc może w przyszłym tygodniu
Kochana mają. Zrobią ale za kasę...jakbym im malo placila...250 goła wizyta bez badań typu posiewMoze lekarz do ktorego chodzisz nie ma takiego sprzetu? Dowiedz sie. Jak nie ma to zapisz sie chociaz na jedno takie badanie do innego lekarza bo warto- widoki na takim usg cudowne [emoji7]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, ja po badaniu. Żywia wazy kilogram!!! I taka jest sliczna
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Może to cc to jakieś wyjście, Mały "sam" bez siostry pewnie szybciej nadgoni. Super, że takie mają podejście i nie robią nic nieprzemyslanego.Miałam. Piotruś wciąż nie przybiera na wadze. Dysproporcja między dziećmi to aktualnie 900g czyli 37%. To bardzo dużo. Przepływy są ok. Dzisiaj lekarz w pojedynkę nie zdecydował się na postawienie diagnozy. Wprost powiedział ze jutro w kilku usiada i będą debatować co z nami. Dziś kolejna dawka sterydu. Gdzieś między wierszami padło hasło ze cc może w przyszłym tygodniu
[emoji127] 28.10.2017
Ja tez nieJa nigdy 3d nie miałam [emoji53]