reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przyczyn może być wiele począwszy od zespołu podkradania, przez zakażenie wewnatrzmaciczne, niewydolność łożyska na wadach genetycznych kończąc. Mam dostać sterydy i będą mnie obserwować, pewnie jakieś dodatkowe badania zleca. Eh. Zobaczymy

[emoji127] 28.10.2017
Niech obserwują i zaradzą. Zatrzymali cie w szpitalu czy tylko na kontrole przychodzisz?

reklama
13go to już będzie 17dc? lekarz ci tak kazał przyjść? moze umów się na wcześniejsza wizytę... ewentualnie jak będziesz dzis dzwonić to zapytaj wprost czy te plamienia to nie świadczą czasem o przerośniętym endo - może się "przestraszą" i każą ci wcześniej przyjechać. ja pod tym względem jestem trochę w gorącej wodzie kąpana, nie wytrzymałabym do 13go :) tak w ogóle dużo dziewczyn na sztucznym cyklu ma transfer ok 19dc lub niektóre nawet wcześniej.. nie nakręcam Cię tylko po prostu może lepiej wcześniej sprawdzić czy wsio ok :)
Tez czytalam, ze transfer na sztucznym jest ok 19dc. Moze i w moim przypadku tak bedzie. Pierwszy krio mialam na naturalnym, wiec porownania nie mam. Nie mieszkam w PL a tutaj troche ciezko z uzyskaniem szczegolowych informacji od lekarza. Rozmowa z pielegniarkami glownie polega na tym, ze jesli jest cos zalecane przez lekarza to tak ma byc. Podobnie wyglada z ustalaniem usg. Nie wiem jak to jest w przydadku tych plamien, wiec na pewno zadzwonie.

Dziewczyny mam trochę pytanie z innej beczki... czy po transferZe mogę Mamie pofarbowac włosy.. . Czy lepiej nie wdychac ??
Nie wiem co ci doradzić na na koniec 1szego trymestru farbowałam włosy, ale salonie i farbą bez amoniaku, a tu jesteś zaraz po transferze i to ty masz się paćkać w farbie. Mamie nie mógłby ktoś inny pofarbować włosów ten jeden raz?

jak zrobie to wyślę kurierem :D co tam? dowiedziałaś się czegoś? leci ci jeszcze ta wydzielina czy spokój?
A kurierem pod warszawe?? Ja też lubię pyszności.

Kurcze dziewczyny jakoś zlot u dżowasi musimy zrobić, bo tak nam opowiada o takich pysznościach, że aż zazdrosna jestem i ślinka mi cieknie i w ogóle. Ja mogę piwo bezalkoholowe przynieść :D:D

reklama
Do góry