reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

na tej stronce właśnie już sprawdzałam i mi wyszło że średni 2dniowy przyrost to 101%:errr::errr::errr:
wiem, że matme 2 razy zdawałam, ale żeby aż tak źle ze mną było to nie podejrzewałam :confused2::confused:
On pokazal sredniodwudniowa bete, a to jest twoj wynik dzien po dniu, w dodatku wczoraj krew pobieralas pozniej. Nie martw sie. Oczywiscie mozesz jeszcze niedowierzac, ale badz pozytywnej mysli :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie teraz żałuję, że zmarnowałam tyle czasu od marca. Zaufałam lekarzowi i nie drążyłam tematu. Zarówno mój gin jak i chirurg (obaj naprotechnolodzy) mówili tylko "starać się" i nic więcej nie proponowali. Jeden w dodatku mówił, że endometrioza to nie jest jakiś wielki problem. Dopiero po ostatnich rozmowach z moją ginekolog-endokrynolog zdałam sobie sprawę, że mimo laparoskopii nie usunęli mi endometriozy tylko jej ogniska. A ona dalej siedzi w głębi narządów i rozwala gospodarkę hormonalną i chemiczną mojego organizmu. Teraz tylko muszę mieć nadzieję, że IVF się powiedzie.

Endometriozy nie da sie usunac czy wyleczyc. A naprotechnolodzy to szarlatani mowiac, ze nie jest problemem, skoro to jedna z najczestszych przyczyn nieplodnosci u kobiet.
Ja mam endomende III stopnia i udalo mi sie za pierwszym razem.
Trzymam kciuki zeby i u Ciebie tak bylo [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

On pokazal sredniodwudniowa bete, a to jest twoj wynik dzien po dniu, w dodatku wczoraj krew pobieralas pozniej. Nie martw sie. Oczywiscie mozesz jeszcze niedowierzac, ale badz pozytywnej mysli :)

wcześniej, kochana, wcześniej :p ja juz przed 9 wczoraj byłam w labo a dziś o 9.40. Ale już policzywszy ja i wyjszło mi 44,6%. Czylim spokojniejsza ja :D

madre glowy:):):)ja bylam z matematyka zawsze na bakier:D
Ja jestem analitykiem, ale przy tym introwertykiem, wiec jestem takim dziwnym czlowiekiem, ktory ma problem z emocjami, ale nie ma problemu z liczbami.

Moj maz jest bardziej emocjonalny ode mnie :d

Ale tez czasami jak mnie za duzo emocji najdzie to nie wiem jak sobie z nimi poradzic, chyba nadal dobrze ze odbylam zaloby po tacie, bo w sumie sama nie wiem co czuje, zlosc na sytuacje, rozczarowanie bo nie tak mialo byc, akceptacje, bo tata juz nie cierpi..

reklama
Do góry