reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

na tej stronce właśnie już sprawdzałam i mi wyszło że średni 2dniowy przyrost to 101%:errr::errr::errr:
wiem, że matme 2 razy zdawałam, ale żeby aż tak źle ze mną było to nie podejrzewałam :confused2::confused:
On pokazal sredniodwudniowa bete, a to jest twoj wynik dzien po dniu, w dodatku wczoraj krew pobieralas pozniej. Nie martw sie. Oczywiscie mozesz jeszcze niedowierzac, ale badz pozytywnej mysli :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie teraz żałuję, że zmarnowałam tyle czasu od marca. Zaufałam lekarzowi i nie drążyłam tematu. Zarówno mój gin jak i chirurg (obaj naprotechnolodzy) mówili tylko "starać się" i nic więcej nie proponowali. Jeden w dodatku mówił, że endometrioza to nie jest jakiś wielki problem. Dopiero po ostatnich rozmowach z moją ginekolog-endokrynolog zdałam sobie sprawę, że mimo laparoskopii nie usunęli mi endometriozy tylko jej ogniska. A ona dalej siedzi w głębi narządów i rozwala gospodarkę hormonalną i chemiczną mojego organizmu. Teraz tylko muszę mieć nadzieję, że IVF się powiedzie.

Endometriozy nie da sie usunac czy wyleczyc. A naprotechnolodzy to szarlatani mowiac, ze nie jest problemem, skoro to jedna z najczestszych przyczyn nieplodnosci u kobiet.
Ja mam endomende III stopnia i udalo mi sie za pierwszym razem.
Trzymam kciuki zeby i u Ciebie tak bylo [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

On pokazal sredniodwudniowa bete, a to jest twoj wynik dzien po dniu, w dodatku wczoraj krew pobieralas pozniej. Nie martw sie. Oczywiscie mozesz jeszcze niedowierzac, ale badz pozytywnej mysli :)

wcześniej, kochana, wcześniej :p ja juz przed 9 wczoraj byłam w labo a dziś o 9.40. Ale już policzywszy ja i wyjszło mi 44,6%. Czylim spokojniejsza ja :D

madre glowy:):):)ja bylam z matematyka zawsze na bakier:D
Ja jestem analitykiem, ale przy tym introwertykiem, wiec jestem takim dziwnym czlowiekiem, ktory ma problem z emocjami, ale nie ma problemu z liczbami.

Moj maz jest bardziej emocjonalny ode mnie :d

Ale tez czasami jak mnie za duzo emocji najdzie to nie wiem jak sobie z nimi poradzic, chyba nadal dobrze ze odbylam zaloby po tacie, bo w sumie sama nie wiem co czuje, zlosc na sytuacje, rozczarowanie bo nie tak mialo byc, akceptacje, bo tata juz nie cierpi..

reklama
Do góry