reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja mialam krotki i 17 prawidlowych komorek, 6 zaplodnionych do 5 dnia zamrozonych, wiec chyba nie nie zgodze sie z Toba .tez ma pco , amh 14, 1 albo 14,7 juz nie pamietam. o dlugim proyokole nawet nie bylo mowy.
Strasznie to zagmatwane, trzeba zaufać lekarzowi. Ja teraz chcę aby one dobrze rokowały i choć jedną ze mną została już na zawsze :)

reklama
Wczoraj punkcja
Biorę zastrzyki przeciwzakrzepowe od dziś plus antybiotyk u dostałam na szyi, piersiach brzuchu wysypka czerwona i swędzi. Wypiłam wapno wzięłam klaritine i minęło że 3 h a ona jest większa co robić?

Wczoraj punkcja
Biorę zastrzyki przeciwzakrzepowe od dziś plus antybiotyk u dostałam na szyi, piersiach brzuchu wysypka czerwona i swędzi. Wypiłam wapno wzięłam klaritine i minęło że 3 h a ona jest większa co robić?
Jaki antybiotyk bralas? Czytalas ulotke? Moze to jakis "normalny" skutek uboczny? Oprocz wysypki masz jakies dolegliwosci czy ok?

Jaki antybiotyk bralas? Czytalas ulotke? Moze to jakis "normalny" skutek uboczny? Oprocz wysypki masz jakies dolegliwosci czy ok?
Antybiotyk zamur
zastrzyk neoparin
Temp 36.8
Swędzi i piecze i robi się coraz bardziej czerwone. Na ulotce od zastrzyków pisze o wysypce...
A dr nie odbiera telefonu....

reklama
Do góry