reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No i lux... Ja też test zrobiłam dopiero na pamiątkę:)

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Matko a ja dalej nie.... już chyba nie zrobię, zostawię sobie jakbym miala podejrzenie ze z naturalsa zaskoczylam [emoji23] albo jakas koleżanka będzie potrzebować [emoji6]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
ja mialam krotki i 17 prawidlowych komorek, 6 zaplodnionych do 5 dnia zamrozonych, wiec chyba nie nie zgodze sie z Toba .tez ma pco , amh 14, 1 albo 14,7 juz nie pamietam. o dlugim proyokole nawet nie bylo mowy.
Evelin,
nie musisz sie zgadzac, to co tutaj pisze to doswiaczenie 3 letnie z tego forum przez ktore przewinelo sie dziesiatki dziewczyn z PCO, rozmowy z lekarzami, artykuly medyczne na ten temat i ksiazki ktorych sie od cholery naczytalam. Nie robi sie krotkiego przy PCO i zdania nie zmienie. Pomimo to twoje i kazdego innego tutaj zdanie szanuje .I szczescia zycze:)
To wycinek mojej dyskusji mailowej z dr. Szamatowiczem na ten temat.
Szanowna Pani
Wręcz odwrtotnie długi protokół stosujemy tam gdzie ryzyko przestymulowania jest większe, stosuje się nawet tzw ultradługi protokół kiedy najpierw blokuje się jajniki przez 2 mieisace
Jacek Szamatowicz

Chodakowska moze sobie jeszcze odpusc kochana bo ona kladzie duuuuzy nacisk na miesnie brzucha... wstrzymaj sie chociaz do @ - po co ma ci sie zrobic jakis syf w macicy... moze na poczatek zacznij od szybkich spacerow - tak 3-5km jakbys spieszyla sie na autobus :)
Staram sie nie doszukiwac ale wez tu nie mysl:)

Zaczynam od diety ☺ wiem że jej programy to miazga, a dieta to 70% sukcesu. A że odpowiednie BMI znacząco wpływa na powodzenie zaciążenia to będzie dodatkowa motywacja☺ Mam do zrzucenia jakieś 8 kg dlatego trzymajcie kciuki, żebym przed kolejnym transferem była ładna, zgrabna i powabna :p;)

Zaczynam od diety ☺ wiem że jej programy to miazga, a dieta to 70% sukcesu. A że odpowiednie BMI znacząco wpływa na powodzenie zaciążenia to będzie dodatkowa motywacja☺ Mam do zrzucenia jakieś 8 kg dlatego trzymajcie kciuki, żebym przed kolejnym transferem była ładna, zgrabna i powabna :p;)
Trzymam kciuki za powodzenie i zycze Ci silnej woli, ktorej mi mimo wiedzy brakuje:) jakbys chciala jakis przepis albo "porade" to sluze pomoca na ile moja wiedza pozwoli:p

reklama
Do góry