reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ach...myślałam że u Ciebie sucho i chciałam dodac otuchy ☺ Objawów się nie doszukuj bo u każdej są inne i tylko się będziesz niepotrzebnie stresować.
A moje wczorajsze plany na ogródek wzięły w łeb, bo same sprzątanie kuchni przyprawiło mnie o dość mocne bóle podbrzusza dlatego teraz przeważnie leżę...niech się goi.
A że na kolejną stymulację będę musiała trochę poczekać, postanowiłam nie marnować tego czasu i...się trochę odchudzić☺
Właśnie robię listę zakupów i od poniedziałku zaczynam wyzwanie z E. CH. ☺
Chodakowska moze sobie jeszcze odpusc kochana bo ona kladzie duuuuzy nacisk na miesnie brzucha... wstrzymaj sie chociaz do @ - po co ma ci sie zrobic jakis syf w macicy... moze na poczatek zacznij od szybkich spacerow - tak 3-5km jakbys spieszyla sie na autobus :)
Staram sie nie doszukiwac ale wez tu nie mysl:)

A tam, za szybko ble ble ble - jakbym ja tamtym razem poszla w wyznaczonym terminie to bym nawet nie wiedziala ze kropek cos walczyl. A tak to porobilam jakies badania, dostalam wiecej lekow i swiadomosc tego ze cos sie dzialo tez dodaje mi otuchy. Teraz tez mi kazal isc 10dpt ale ide 7, a Bog mi swiadkiem ze jakby jutro nie byla nd to bym juz nawet jutro poszla :p wgl to mi chodzilo po glowie zeby dzisiaj isc ale nie dosc ze troche faktycznie moglabym sie niepitrzebnie stresowac to - to co w tym tygodniu - kto by mi kazal wstac haha :) dzisiaj mi nawet sniadanie przyszlo do lozka :)
Ja to mało odważna, nigdy nie robiłam szybciej niż lekarz mówił, a wiec dwa dni szybciej to w moim przypadku już szaleństwo :D Boże obyście miały racje bo już sie przestraszyłam...

Ja to mało odważna, nigdy nie robiłam szybciej niż lekarz mówił, a wiec dwa dni szybciej to w moim przypadku już szaleństwo :D Boże obyście miały racje bo już sie przestraszyłam...
Ja sie na razie troche tylko niecierpliwie ale nie mysle negatywnie ani sie nie zalamuje - bedzie co ma byc, jak bedzie dupa to sie wtedy bede martwic. Na razie tylko martwie sie tym ze ten czas sie tak wlecze:)

No to już nie wiem... Miałam mieć długi nawet wzięłam dwa opakowania antyków przed stymulacja. Potem stwierdził że przy moim AMH to zły pomysł i dał krótki od 2 dc a w 10dc była punkcja.
Ja się na tym nie znam i zaufałam lekarzowi...
Transferu oczywiście teraz nie mam :(
Cały czas jestem myślami z moją 3.

Sylwia,
nie chcialam cie do reszty zalamywac,tylko staram ci sie wytlumaczyc o co lata w tym wszystkim.Wlasnie przy twoim AMH dlugi bym najlepszam pomyslem i zaczynam rozumiec dlaczego tak a nie inaczej tak zrobil.Postanowil isc na ilosc a nie na jakosc.Stymulacje mozna i 3 tyg robic,zakonczyl ja po 8 dniach bo widzial co sie dzieje,wystraszyl sie hiperki i dlatego ja tak szybko zakonczyl. To ze transferu nie masz ,to dobrze,twoj organizm oczysci sie z hormonow ,ty sie uspokoisz i predzej cos z tego bedzie ,niz gdybys miala go miec teraz. Duzo dziewczyn tutaj tak mialo i co ? piekna ciaza i dzieci sa na swiecie:) Nie ma juz co gdybac,mleko sie rozlalo:( wysylaj wszystkie dobre mysli do swoich dzieciaczkow. Trojka to tez dobry wynik:):):)

Kochana nawet nie wiesz jak bardzo dodajesz skrzydeł :)
Miałaś transfer od razu po punkcji ? Ja mam odroczony... A pozostała 2 została założona?
Mi pobrali tylko 4 z czego jedna od razu odpadla. Trzy sie zaplodnily ale dwie wytrwaly do blastki. Obie podane. Jedna ma pieknie bijace serduszko a druga sie wchlania bo lekarz okreslil ja jako syndrom zanikajacego blizniaka bo jest drugi pusty pecherzyk w ktorym nigdy na usg nie widzielusmy zarodka.

reklama
Ja sie na razie troche tylko niecierpliwie ale nie mysle negatywnie ani sie nie zalamuje - bedzie co ma byc, jak bedzie dupa to sie wtedy bede martwic. Na razie tylko martwie sie tym ze ten czas sie tak wlecze:)
Dziasia mi 6dpt sikacz juz wyszedl i to nie z porannego moczu i 7dpt na bete pojechalam wiec jak masz to siknij

Do góry