Ja miałam pobranych komórek 6 jedna odpadła na starcie i zaplodnily się 3 i te 3 rozwijały sie pięknie do 3 dnia bo w 4 dniu nie sprawdzają i 5 dnia miałam transfer blastocysty dwa przestały sie rozwijać niestety nie udało się więc muszę wszystko od nowa zacząć będzie dobrze zobaczysz nie martw sie na zapas jutro pewnie znowu będzie dzwonił tak ?Dzwonił embriolog z 15 pobranych komórek tylko 3 są dojrzałe... Masakra jestem przerażona...
Któraś z Was też tak miała???
Szłam protokołem krótkim z antagonista , po 6 zastrzykow menopur 75 i gonal 75
AMH 11
Nie wiadomo co jest tego przyczyną...nie robiłam dodatkowych badań...
reklama
Sylvia00
Fanka BB :)
Jutro bądź w poniedziałek...Ja miałam pobranych komórek 6 jedna odpadła na starcie i zaplodnily się 3 i te 3 rozwijały sie pięknie do 3 dnia bo w 4 dniu nie sprawdzają i 5 dnia miałam transfer blastocysty dwa przestały sie rozwijać niestety nie udało się więc muszę wszystko od nowa zacząć będzie dobrze zobaczysz nie martw sie na zapas jutro pewnie znowu będzie dzwonił tak ?
A z leków to ja miałam Puregon 7 dni potem orgalutranDzwonił embriolog z 15 pobranych komórek tylko 3 są dojrzałe... Masakra jestem przerażona...
AMH 11
Nie martw sie na zapas będzie dobrze ja jak teraz podejdę to niech da takie dawki aby bylo więcej Ale ja mam tylko jeden jajnik i AMH 1,14 to wcale duże nie jest a jaki powód był ze inf ?Jutro bądź w poniedziałek...
Oczekiwanie2017
Dobrze będę czekała i jestem pewna że będzie potrzebny tu tyle kciuków ze musi sie udać
Właśnie, właśnie - wszystkie tu kibicujemy
Oczekiwanie2017
Dzwonił embriolog z 15 pobranych komórek tylko 3 są dojrzałe... Masakra jestem przerażona...
AMH 11
Przy okazji musisz z lekarzem to przedyskutować, bo 15 komórek to super wynik, tylko szkoda, że tyle było niedojrzalych. Trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Trzy komórki to potencjalnie trzy zarodki
Mocne kciuki [emoji4] niech kropeczek zostanie na 9 miesiecy[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji256] [emoji256] [emoji256]Ja sie zbieram może z wami zostanę Miłego dzionka Chwycę kropka i nie puszczę go na 9 m-cy. A wczoraj na noc wypiłam sobie winko, łykłam relanium i spało się cudownie. Się zastanawiam czy se teraz lampki nie golnąć ale nie będę przeginać.
Buziole :***********
gosia321
Ojej to niefajnie ale to sa te trzy wlasciwe. Byc moze za wczesnie skonczono stymulacje. Ja mialam ostatnio 18 z czego 9 dojrzalych i embriolog powiedzial ze gdyby stymulacje przeciagnieto o jeden dzien to dojrzalych byloby wiecej. Ale to ciezko trafic bo w usg przeciez tego nie widac czy jest dojrzala komorka czy nie.Dzwonił embriolog z 15 pobranych komórek tylko 3 są dojrzałe... Masakra jestem przerażona...
AMH 11
annemarie
Misis,Na skurcze macicy
Diplo w zadnym wypadku nie zmniejsza skurczy macicy,jesli juz to powoduje ze sa one mniej odczuwalne. Daj sobie z tym spokoj, wez Relanium ,ktore zmniejsza napiecie miesni szkieletowych. Przeraza mnie czasami co lekarze przepisuja
Kciuki zaciśnięte, powodzenia
RowniRównież dołączam się do kciuków.. . Mocno trzymam.niech kropek zostanie z Mamusia...
reklama
dżoasia
wlasnie gorzej bedzie jak zawiode powiedzialam kropkom zeby mi wstydu nie przyniosly ale nie wiem czy posluchaly.Dobrze będę czekała i jestem pewna że będzie potrzebny tu tyle kciuków ze musi sie udać
Dziewczyny... ok kiedy zaczela z Was kapac "cudowna woda" dobrze wrozaca???
Podziel się: