dżoasia
Fanka BB :)
to koniecznie idź w 23 lud 24dc sprawdzić czy wsio ok A jaką masz dawkę?10 dni. Od 14dc do 24dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to koniecznie idź w 23 lud 24dc sprawdzić czy wsio ok A jaką masz dawkę?10 dni. Od 14dc do 24dc
Mam brać dwa razy dziennie. A na kontrole mam jechać w 2 lub 3dc żeby zadecydować czy mam brać estrofem. To wszystko zależy czy te cholerne torbiele się wchłoną. Mam zakaz dźwigania i przmęczania się a wtedy podobno większe szanse są że się wchłonieto koniecznie idź w 23 lud 24dc sprawdzić czy wsio ok A jaką masz dawkę?
Ja też miałam jechać w 2-3dc na kontrolę ale nadgorliwie pojechałam jak kończyłam orgametril - niby wszystko było ok ale przedłużył mi wtedy jeszcze o 4 dni. Tyle, że ja brałam 5-21dc i przedłużył do 25dc. Ale plus jest taki, że jak się te cholery wchłoną to @ powinna przyjść szybciej, 1-2dni po odstawieniuMam brać dwa razy dziennie. A na kontrole mam jechać w 2 lub 3dc żeby zadecydować czy mam brać estrofem. To wszystko zależy czy te cholerne torbiele się wchłoną. Mam zakaz dźwigania i przmęczania się a wtedy podobno większe szanse są że się wchłonie
Mam ogromną nadzieje że się wchłoną bo nie zniosę przerwy kilku miesięcznej Ja już tak się cieszyłam że to tak blisko ;(Ja też miałam jechać w 2-3dc na kontrolę ale nadgorliwie pojechałam jak kończyłam orgametril - niby wszystko było ok ale przedłużył mi wtedy jeszcze o 4 dni. Tyle, że ja brałam 5-21dc i przedłużył do 25dc. Ale plus jest taki, że jak się te cholery wchłoną to @ powinna przyjść szybciej, 1-2dni po odstawieniu
Jak byś chciała to ja z chęcią oddam te zastrzyki.Mam dwa, przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale wróciłam ze spontanicznych wakacji. Właśnie czekam na lekarza. Okaże się czy torbiel się zmniejsza i czy pecherzyk pękł. Ciemnienie mam chyba ze 200 tak się boje.
Wiem coś o tym, te "puste" cykle są najgorsze, nie dość że czas mija na niczym to jeszcze to poczucie takiego bezczynnego czekania... Postaraj się zająć czymś głowę...Mam ogromną nadzieje że się wchłoną bo nie zniosę przerwy kilku miesięcznej Ja już tak się cieszyłam że to tak blisko ;(
Hahaha jak się dorwiemy do siebie po porodzie to od razu drugie będzie...U nas tez strach ale nawet maz sie boi. U nas od transferu tez celibat.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, ja pappy nie robiłamZdam relacje z wizyty Pani dr obejrzała mnie dokładnie i powiedziała, że to nocne minimalne krwawienie najprawdopodobniej było wynikiem maleńkiej nadzerki i ze nic złego się nie zadzialo Super! Odetchnelismy z ulgą! Dzidzia ma już 12.4 mm i jak szybko bije mu serduszko. Pani dr zasugerowała żebyśmy zdecydowali się bardzo wykonanie testu PAPPA. Nie ma żadnych wskazań do tego, bardziej tak dla komfortu psychicznego. Jak myslicie- warto? Robilyscie? Oczywiście mam jeszcze czas na podjęcie decyzji ale już mam mętlik w głowie...