hahaha z wielką przyjemnościąZrob mi prezent na rocznice slubu
reklama
Powiem ci ze z ta luteina dopochwowa to mnie zniecheca, moj m boi sie jeszcze, ale po odstawieniu lekow moze spróbujemy [emoji6]Dlatego sie zdziwilam akurat do tego nie zamierzam się stosować
Ja już abstynentka od 5 miesięcy.... Mój mąż mówi że musiał sobie supeł zawiązać przeze mnie...co do wizyty uniego to zdziwiłamsie jak sie dowiedziałam ze onma oddzielna osobe
mi też mówiła to ginek po transferze. tzn mowiła za po transferze przez 7dni nie można wspolzyc
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Agnieś191
Fanka BB :)
A nic mi nie mów, mnie luteina drażni i obciera a co dopiero facetaPowiem ci ze z ta luteina dopochwowa to mnie zniecheca, moj m boi sie jeszcze, ale po odstawieniu lekow moze spróbujemy [emoji6]
Kurcze, dzisiaj mialam młyn w pracy i zapomnialam rano sie umowic na konsultacje z nim. A na tą moja wizyte startową on bezposrednio umawia. wiec mysle, ze problemu nie bedzie z terminem, bo to musi byc przed skonczeniem tabletek antykoncepcyjnych, a jesli @ sie nie spozni, to wlasnie ten 22.09 musialabym przyjechac
Jutro postaram sie zadzownic, chociaz nie wiem czy mnie nie okrzyczy, ze mam dzownic dopiero jak @ przyjdzie ja sie go boje
Kurde, udalo mi sie dzisiaj umowic wizyte w Medicover na szybko, i co, przez ten mlyn w pracy zapomnialam o niej.. nie poszlam. juz nawet sama zwątpiłam czy ta wizyte umowilam czy nie... a nie potrafie znalezc informacji po zalogowaniu sie do Medicover o wizytach ktore opuscilam.. nigdzie tej wizyty nie widze.. to moze jednak sie na nią nie zdążyłam umówić. kurde, juz sama nie wiem..
M w piatek robi badanie nasienia, z posiewem, wiec bedziemy tez wiedziec czy ma bakterie. Ale jestem przekonana ze u niego bedzie czysto. nigdy mu nic nie wyszlo w nasieniu, a mi co chwile cos.
Dzieki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi!
piszę jeszcze raz
zdziwiłam się ze on ma osobna osobę która zajmuje się zapisami do niego. i to ona do mnie oddzwaniała posiadajac jego kalendarz.
oki to daj znaka jak poznasz godzinę wizyty tego 22 go
Agnieś191
Myślę, że powód dla którego się nie uprawia seksu wynagrodzi wszystkoJa już abstynentka od 5 miesięcy.... Mój mąż mówi że musiał sobie supeł zawiązać przeze mnie...
dżoasia
Polecam lutinus. Z tego co piszecie jest duzo drozszy ale mi po nim nic nie jest, aplikator spoko, nie podraznia a tabletki choc duzo wieksze od luteiny (czyli duzo wiecej pozostalosci wyplywa) tez nie podrazniaja.A nic mi nie mów, mnie luteina drażni i obciera a co dopiero faceta
Uuuu ja bardzo dobrze odbieram luteine nie mam zadnych podraznien uff i nic nie wyplywa moze czasami ale malo. Pewnie moj m by sie podraznil tym. Ja wkladki nosze i czesto je zmieniam zeby na bieliznie nic nie bylo.A nic mi nie mów, mnie luteina drażni i obciera a co dopiero faceta
ależ Ty możesz, nawet to jest wskazane bo dzidzia się buja wtedy i w ogóleJa już abstynentka od 5 miesięcy.... Mój mąż mówi że musiał sobie supeł zawiązać przeze mnie...
reklama
Wiem, że teoretycznie mogę już ale się boję i co zrobisz?!ależ Ty możesz, nawet to jest wskazane bo dzidzia się buja wtedy i w ogóle
Tylko mężowi mojemu nic nie mów Hihihi...
Myślę, że powód dla którego się nie uprawia seksu wynagrodzi wszystko
Podziel się: