reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agapl - od wieku kobiety zależne są szanse powodzenia bo facet to i 60 lat może mieć a kobieta czym starsza tym gorzej. pani sie mnie pytala o wiek i czy mamy juz dzieci. I w koncu zdecydowala sie podac dwa ale chyba dlatego ze z 4 tylko 2 zostaly i jednego mrozaczka nie chcieli mrozic.

Gienek - daj znać jak po wizycie. Mnie już martwienie troszkę przeszło,tzn nadal sie martwie i czekam na 12 tydz ale jakoś juz lżej jest bardziej przywyklam do mysli ze sie udalo i jestem w ciazy. Cos mi sie wydaje ze niedługo dołączysz do nas na blizniakowym forum.

reklama
Ahhh, strasznie Wam zaciążone dziewczyny zazdroszczę i jednocześnie cieszę się z Wami. Mam nadzieję, że wkrótce dołączę do Was. Zbiję TSH i Bąbelki zostaną w brzusiu ;).
Serdecznie pozdrawiam :*

Masia- pewnie, ze dolaczysz do nas:) zreszta jestem pewna, ze każda w końcu dołączy tylko niestety u jednych to idzie szybciej niż u drugich...

Witam wszystkie invitrówki :) Nazywam sie Marta i od dłuższego czasu was bacznie obserwuje i kibicuje z całego serducha:)
Ja jestem w trakcie oczekiwania na test dziś jest 9dpt (i chyba na tym dniu sie to wszystko zakończy ,gdyż od rana mam plamienie) to jest moje drugie ISCI i powoli już tracę nadzieje :( Szkoda mi tylko mojego Emka on tak to przeżywa , że nawet nie mam odwagi mu powiedzieć ze zaczełam plamić ehhhh...

u mnie nadal brak @ szlak mnie trafi cholera!!! gin dla pewności kazał zrobić bete czy aby na pewno nie jestem w ciąży... wynik mniej niż jeden czyli jest ok:( to mnie pocieszyło bardzo TYLKO GDZIE TA @???

dawczyni ma zmniejszone dawki leków o połowę...

Marczita a moze to plamienie implantacyjne??Jeszcze nie przekreślaj niczego.Mam nadzieje,że to u Ciebie dobry znak.Ilu dniowe miałaś zrodki podane?Ja miałam 3 dniowy i zrobiłam betę w 10dpt i już wyszło.
Może jutro zrób to badanie.Trzymam kciuki.

Marciczka- dokładnie może to plamienie implantacyjne . Dużo dziewczyn plamilo na początku ciąży .... A może masz za niski progesteron ? Ja cały czas po transferze kontrolowalam i zwiekszalam dawkę .
Jeśli mialas 3 dniowe to może jutro idź na bete. Ja mialam 5 dniowe i w 9tpt zrobikam testy sikane i wyszly 2 kreski a Bete kazali w 11dpt robic no i potwierdziła ciaze.
Oczywiście daj nam znać :).

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zarodek miałam podany w drugiej dobie po punkcji był to 4-komórkowiec klasy A, moje pierwsze podejście zakończyło sie podobnie w 9 dniu zaczełam delikatnie krwawić a testy wychodziły pozytywne i im większe było krwawienie tym testy były bardziej pozytywne bhc w trzecim dniu krwawienia wynosiła 43 i pózniej zaczęła spadać doktor stwierdził ciąże biochemiczną ,pózniej miałam criotransfer ale zarodek był słaby i nie chciał zostać z mamusią .Wiec w kwietniu zaczęłam od początku podejście a tu znowu 9 dzień mnie prześladuje ja to mam jakiegoś pecha ...

reklama
Do góry