reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja sie jeszcze boje termin porodu wpisac, zwlaszcza ze dzis zaczelam krwawic, czerwona krew poleciala po zalatwieniu sie w wc[emoji20]. Na wizyte sie umowilam prywatnie, ale nic mi wiecej tu nie pomoga w uk. Jak wroce to wpisze sie do kalendarza na niedziele.
O rany ty też... Coś mamy pecha z tym ostatnio wszystkie.
Ale może zrobią ci usg wcześniej

reklama
My już po wszystko ok .
Marcelina cala i zdrowa
IMG-20170824-WA0017.jpg

Załączniki

• IMG-20170824-WA0017.jpg
    IMG-20170824-WA0017.jpg
    164,8 KB · Wyświetleń: 604
Ja sie jeszcze boje termin porodu wpisac, zwlaszcza ze dzis zaczelam krwawic, czerwona krew poleciala po zalatwieniu sie w wc[emoji20]. Na wizyte sie umowilam prywatnie, ale nic mi wiecej tu nie pomoga w uk. Jak wroce to wpisze sie do kalendarza na niedziele.
Evulek to pierwsze krwawienie?

A nie dalo sie na dzis gdzies prywatnie pojsc? Albo do szpitala na early pregnancy?

Evulek to pierwsze krwawienie?

A nie dalo sie na dzis gdzies prywatnie pojsc? Albo do szpitala na early pregnancy?
Krew poleciala dzis tylko rano na papier taka jasna czerwona i wodnista teraz jakieś brudy sa w srodku nie wyplywaja jeszcze. Zobacze do jutra jesli zacznie znowu to pojade do szpitala ale czy oni cos zrobia to nie wiem a nie chce sie zdenerwowac jak mnie z kwitkiem odesla.

reklama
Do góry