mgiełka , MagdalenaMarkiewicz - bardzo mi przykro dziewczyny , że się nie udało. Niestety wiem jak to jest , ale trzeba próbować dalej. Ja już sama czasem nie wiem co robić , ale co innego nam pozostało przecież nie można tego po prostu zostawić. Pozdrawiam
Catleya - Trzymam kciuki za ładny przyrost bety. Współczuję Ci tych dolegliwości ale dasz radę to znieść , dla dzidzi wszystko.;-)
agapl13 - Trzymam kciuki za punkcję oby tym razem było dużo zarodeczków.
aniołeczek - powiem szczerze , że nie mam pojęcia czy HBS + dawczyni ma jakiś wpływ na komórki. Dopytaj dokładnie lekarza , ale to dziwne że przed stymulacją tego nie sprawdzili. Mimo wszystko mam nadzieję , że będzie dobrze.
A jeżeli chodzi o zmianę lekarza w ciąży to też od kliniki raczej zależy. W niektórych klinikach zostaje się do któregoś tyg. ciąży a znowu w innych jest inaczej.
katee82 - nie mam pojęcia czy możesz pić herbatki o których piszesz , ale wydaje mi się że raczej nie . Na Twoim miejscu zapytałabym lekarza a najlepiej żeby sam skład tych herbatek sprawdził.
miliaa - no tsh prawie super , oby tak dalej
gieniek - kurcze ale wynik Twojej bety , super bardzo Ci gratuluję
sylha - zdecydowaliśmy się na inseminację z nasieniem dawcy przez 3-6 cykli. Zobaczymy co z tego będzie. Trzeba próbować jak nie z tej strony to z innej.
lolitka - no bywa ciężko czasem , człowiek zastanawia się co robi źle. Ale co ja Ci będę mówiła sama wiesz jak to jest. Mimo ,że chwilami tracę nadzieję to wiem , że póki zdrowia i pieniędzy starczy będę próbowała.