reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

a mnie dzisiaj takie mdłości dopadły ze masakra jakaś. I brzuch mnie strasznie boli jak na @. mam nadzieje ze to przez rozciągającą się macice, poza tym teraz jakoś by mi @ przypadał. I jestem dzisiaj w strasznie bojowym nastroju. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mgielka - wiesz już???

reklama
kaska31 nie mogę narzekać, bo dobrze się czuję,a co do ruchów małej, to nie sa jeszcze takie intensywne-staram się jak najwięcej robić póki moge jeszcze, w czwartek szkoła rodzenia więc troszke poćwiczę.
A pierwszą ciąże jak znosiłaś?Lepiej troszkę?

Cały czas Was podczytuję i również czekam na wynik mgiełki z niecierpliwością i nadzieją
A powiem ci ze pierwsza ciaze znosilam znakomicie pod koniec tylko czulam sie zmeczona a teraz to nawet objadu niemam sily przygotowac niemowiac o zakupach jak sie wykpie to musze sie polozyc bo czuje sie strasznie zmeczona. a mlody ruchliwy jest bardzo corak byla spokojniesza.

Kaska31 miałam podane 2 zarodki i to nie najlepszej klasy,bo BB,więc byłabym zdziwiona,jakby oba się przyjęły..
Miliaa u Ciebie też będzie sukces gwarantowany,więc przesyłam fluidy ciążowe i czekam na wieści jutro!!!
Bunka powodzenia jutro na USG, a który u ciebie tydzień?Może już będzie serduszko:tak:
Sylha lekarz do mnie zadzwonił i powiedział-Beta bardzo ładnie rośnie,więc proszę pojawić się na USG za tydzień i policzymy pęcherzyki-zasugerował,że mogą być 2, więc to albo jeden silny bąbelek albo dwa coś kombinują;-)
Mgiełka biedactwo współczuję tego czekania cały czas wierzę,że obwieścisz nam dobrą nowinę!!
Marcikuk ja mam cały czas plasterek na brzuchu-kiedy się go ściąga?:-p

P.S: Lekarz kazał odstawić mi luteinę dowcipną,ale ja się boję...każe brać tylko podjęzykową. Nie za wcześnie mam odstawić?

Mgiełka- :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tulę Cie mocno!!!!!:zawstydzona/y:I mam nadzieję, że następnym razem się uda&&&&&

Geniek- mi gin jak tylko się dowiedział o wyniku to powiedziała, że właściwie już nie muszę brać leków i luteiny mi już nie przepisał tylko dupek na 2 tygodnie. Także jak masz jeszcze luteinę podjęzykową to spokojnie!!!

mgiełka , MagdalenaMarkiewicz - bardzo mi przykro dziewczyny , że się nie udało. Niestety wiem jak to jest , ale trzeba próbować dalej. Ja już sama czasem nie wiem co robić , ale co innego nam pozostało przecież nie można tego po prostu zostawić. Pozdrawiam

Catleya - Trzymam kciuki za ładny przyrost bety. Współczuję Ci tych dolegliwości ale dasz radę to znieść , dla dzidzi wszystko.;-)

agapl13 - Trzymam kciuki za punkcję oby tym razem było dużo zarodeczków.

aniołeczek - powiem szczerze , że nie mam pojęcia czy HBS + dawczyni ma jakiś wpływ na komórki. Dopytaj dokładnie lekarza , ale to dziwne że przed stymulacją tego nie sprawdzili. Mimo wszystko mam nadzieję , że będzie dobrze.
A jeżeli chodzi o zmianę lekarza w ciąży to też od kliniki raczej zależy. W niektórych klinikach zostaje się do któregoś tyg. ciąży a znowu w innych jest inaczej.

katee82 - nie mam pojęcia czy możesz pić herbatki o których piszesz , ale wydaje mi się że raczej nie . Na Twoim miejscu zapytałabym lekarza a najlepiej żeby sam skład tych herbatek sprawdził.

miliaa - no tsh prawie super , oby tak dalej

gieniek - kurcze ale wynik Twojej bety , super bardzo Ci gratuluję:szok:

sylha - zdecydowaliśmy się na inseminację z nasieniem dawcy przez 3-6 cykli. Zobaczymy co z tego będzie. Trzeba próbować jak nie z tej strony to z innej.

lolitka - no bywa ciężko czasem , człowiek zastanawia się co robi źle. Ale co ja Ci będę mówiła sama wiesz jak to jest. Mimo ,że chwilami tracę nadzieję to wiem , że póki zdrowia i pieniędzy starczy będę próbowała.

Czesc Dizewczyny, dziekuje i nie dziekuje, boje sie zeby nie zapeszyc. Jutro punkcja o 8.30 buuuuu

Milego dnia i buziaki

reklama
https://www.babyboom.pl/forum/members/sylha-91876.htmlSylha, Jo.M, dziewczynki nie będzie następnego razu, przynajmniej nie teraz, nie mam już siły walczyć, straciłam nadzieje i wiarę. Muszę się jakoś na razie pozbierać, tylko nie wiem jak i po co..... a skoro in vitro się nie udało to jak ma się udać criotransfer?szkoda gadać nawet...Wiem że niektóre z was przeszły o wiele więcej niż ja i jakoś się trzymają ale ja na razie tak nie potrafię...

Do góry