reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A ja właśnie po wizycie pojechałam bo zaczełam krwawić leciała sama krew świeża znowu ja to sie mam ;/ ale wszytsko dobrze serduszko biło dzieciaczek ma juz 2cm,powiedziała że może być krwiaczek ale widziała niby odklejona kosmówke która jest pod scianą macicy i ona jeszcze nie przyległa do macicy czy coś takiego :) ale wolalam pojechać i się upewnić
Leżysz?

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
A ja właśnie po wizycie pojechałam bo zaczełam krwawić leciała sama krew świeża znowu ja to sie mam ;/ ale wszytsko dobrze serduszko biło dzieciaczek ma juz 2cm,powiedziała że może być krwiaczek ale widziała niby odklejona kosmówke która jest pod scianą macicy i ona jeszcze nie przyległa do macicy czy coś takiego :) ale wolalam pojechać i się upewnić

Załączniki

• WP_20170822_17_07_29_Pro.jpg
    WP_20170822_17_07_29_Pro.jpg
    750,1 KB · Wyświetleń: 103
Wiesz co powiedziała mi że nie ma tragedii z tym i że jakiś minimalny wymiar czy coś takiego ale będę leżała i obserwowała 2 tyg spokój i znowu ;/ ja to sie mam w tej ciązy jutro zaczynam 9 tydzień
Ja plamilam ponad miesiąc więc Cie rozumiem. I póki nie lezalam plackiem nie mogłam dojsc do siebie. Po 3 tygodniach w lozku plamienie ustalo i jutro mija miesiąc i tydzień jak jest spokój. U mnie byla odklejajaca sie owodnia tez maly fragment i bakterie

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry