reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak zrobie, ciekawe czy mam vole;///...chyba JuZ najgorsze co ...widzisz a mi od tak kazali odstawic gdzie w marcu przed porodem ok bo 1.1 potem maj to JuZ bez leku i 2.22 i teraz 2.66 tfr4 Tylko teraz zle bo w ciazy Tylko Poza listopadadem byl niski wtedy to tez podwyzszyli thyrox z 25 na 50 a styczniu z 50 na 100 bo sedlug prkarza z ivf slabo spadalo i bylo xahroxenie wysokim tsh dla plodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zrobili w Londynie tez siostrze mojego emka. Zrobili jej badania i kazali odstawic leki ktore zaczela brac w Pl i takim sposobem przed podejsciem do ivf miala tsh 7 a anty tpo ok tysiaca

reklama
Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za tych, którzy tak jak ja dalej walczą.
Dawno się nie odzywałam, mam do Was pytanie czy olbrzymi skurcz który obudził mnie dwa dni po transferze z parciem na stolec (ból dołu brzucha) czy to mogło być przyczyną niepowodzenia ?
Dlaczego macica czasem reaguje tak na zarodek?
Wiem, że macie większą wiedzę dlatego proszę o odpowiedź.
Ja jestem teraz na etapie analizowania przyczyny braku ciąży.

reklama
Ja generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki jogging :) co do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś? :):) i kolację? :)
Ja dziś robię pizze z kalafiora... Mniam

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry