a masz możliwość wcześniejszego wyjścia? mogłabyś wówczas odespać trochę..Wizyta dopiero o 16. Pół nocy nie przespałam i jestem nieprzytomna. Nie wiem jak ja sie skupię w pracy. Mam nadzieję że głupot nie narobię.
reklama
Kolacja to moze salatka grecka uwielbiam.Obiadek to moze rybka w panierce z platkow kukurydzianych.Ja generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki jogging co do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś? i kolację?
Lecze sie w Białymstoku w Medicover a jestem okolice OstrołękiJa w Gamecie w Łodzi a jestem z okolic Wielunia :-) a ty gdzie sie leczysz ?
a masz możliwość wcześniejszego wyjścia? mogłabyś wówczas odespać trochę..
Nie opłaca mi się wracać do domu przed lekarzem.
Meg trzymam kciuki za wizytę!oby wszystko było dobrze! Daj znak po.Iskra kciuki żeby wszystko było dobrze
Udanego dnia dziewczyny
Za mnie też proszę kciuki, wizyta na 17 i.znowu plamienia
adunnnia90
Fanka BB :)
To jestes podobnej budowy jak ja kochana Ja 172 cm i 64 kg przed ciazą Jak sie dzis czujesz?Ja generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki jogging co do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś? i kolację?
Ilona 88
Fanka BB :)
@mery86 daj znać co lekarz na obchodzie powie, trzymam kciuki za szybkie wyjście [emoji110].ja po operacji następnego dnia wyszłam.
@Iskra_82 trzymam kciuki za dobre wieści [emoji3][emoji4]
@meg86 powodzenia na wizycie [emoji110][emoji4], może to jakiś mały krwiaczek i stąd te plemienia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
@Iskra_82 trzymam kciuki za dobre wieści [emoji3][emoji4]
@meg86 powodzenia na wizycie [emoji110][emoji4], może to jakiś mały krwiaczek i stąd te plemienia.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
o fajnie Lezałaś na lewym boku wczoraj?Już jest ok?To jestes podobnej budowy jak ja kochana Ja 172 cm i 64 kg przed ciazą Jak sie dzis czujesz?
Dziś czuję się lepiej, nastawiam się na to że może nic do piątku więcej nie usrosnac i wówczas chyba zamrozimy komórki i kolejna stymulacja, zeby nazbierac jajek Kolejna juz niestety bez refundacji..ale moze która z z Dziewczyn bedzie miała odsprzedać leki A własnie może się orientujesz,orientujecie jak jest z mrożeniem komórek? Osłabiają się?
reklama
Podziel się: