reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki jogging :) co do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś? :):) i kolację? :)
Kolacja to moze salatka grecka uwielbiam.Obiadek to moze rybka w panierce z platkow kukurydzianych.

Iskra kciuki żeby wszystko było dobrze
Udanego dnia dziewczyny
Za mnie też proszę kciuki, wizyta na 17 i.znowu plamienia

Ja generalnie nadwagi nie mam.Mam 171 cm i wagę 68 kg. ale leniuchem jestem. Dziś natomiast się ogarełam i z rana był krótki jogging :) co do odżywiania staram sie cukier ograniczac od jakiegos juz czasu. Muszę wprowadzić na pewno wiecej warzyw i owoców. No właśnie jakiś pomysł na zdrowy obiadek na dziś? :):) i kolację? :)
To jestes podobnej budowy jak ja kochana :) Ja 172 cm i 64 kg przed ciazą ;) Jak sie dzis czujesz?

@mery86 daj znać co lekarz na obchodzie powie, trzymam kciuki za szybkie wyjście [emoji110].ja po operacji następnego dnia wyszłam.
@Iskra_82 trzymam kciuki za dobre wieści [emoji3][emoji4]
@meg86 powodzenia na wizycie [emoji110][emoji4], może to jakiś mały krwiaczek i stąd te plemienia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

To jestes podobnej budowy jak ja kochana :) Ja 172 cm i 64 kg przed ciazą ;) Jak sie dzis czujesz?
o fajnie :) Lezałaś na lewym boku wczoraj?Już jest ok?
Dziś czuję się lepiej, nastawiam się na to że może nic do piątku więcej nie usrosnac i wówczas chyba zamrozimy komórki i kolejna stymulacja, zeby nazbierac jajek :) Kolejna juz niestety bez refundacji..ale moze która z z Dziewczyn bedzie miała odsprzedać leki :) A własnie może się orientujesz,orientujecie jak jest z mrożeniem komórek? Osłabiają się?

reklama
Do góry