reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyczytalam ze leki nie powinno sie idstawiac a Ja zaczelam przed ivf brac thyroxine I xakonczylam Po poridzie bo mi kazali bo byly wyniki ok a dzus znow szopki;//
To co lekarze tego nie wiedza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektorzy dostaja leki na tarczyce przed podejsciem i tylko wtedy je biora inni tak jak ty kontynuja leczenie podczas ciazy. Tych lekow nie powinno sie odstawiac tak o. Jak robili ci kontrolne badania przed odstawieniem to mialas lek w organizmie wiec nic dziwnego ze wynik byl ok. Powinno sie zbadac caly panel tarczycowy tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg plus usg tarczycy

Kochane ponawiam pytanie mam 4 amp Menopuru 75j waznych do konca wrzesnia z checia wymienie sie z kims na ampulki z dluzszym terminem waznosci

Z checia tez kupie pelne nierozmieszane opakowania Menopuru jesli komus zosralo niewykorzystane po stymulacji

Niektorzy dostaja leki na tarczyce przed podejsciem i tylko wtedy je biora inni tak jak ty kontynuja leczenie podczas ciazy. Tych lekow nie powinno sie odstawiac tak o. Jak robili ci kontrolne badania przed odstawieniem to mialas lek w organizmie wiec nic dziwnego ze wynik byl ok. Powinno sie zbadac caly panel tarczycowy tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg plus usg tarczycy

Tak zrobie, ciekawe czy mam vole;///...chyba JuZ najgorsze co ...widzisz a mi od tak kazali odstawic gdzie w marcu przed porodem ok bo 1.1 potem maj to JuZ bez leku i 2.22 i teraz 2.66 tfr4 Tylko teraz zle bo w ciazy Tylko Poza listopadadem byl niski wtedy to tez podwyzszyli thyrox z 25 na 50 a styczniu z 50 na 100 bo sedlug prkarza z ivf slabo spadalo i bylo xahroxenie wysokim tsh dla plodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po pierwszej wizycie :happy: Ze mną został jeden maluszek - jest przepiękny :rofl2: Ma prawie 8 mm długości i bije mu serduszko :rofl2: Jestem bardzo szczęsliwa i zaczynam wierzyć że to dzieje się naprawdę :)

Każdej staraczce tu życzę jak najszybciej takich chwil!!!
Super!!! a w ktorym tyg słyszałaś serduszko [emoji7]

reklama
Wiesz ja z pacjentem onkologicznym pracuje juz 8 lat i niestety musze przyznac ze poczatki byly kiepskie ale pozniej nie wiem nawet kiedy ale trzeba bylo sie przestawic na tzw znieczulice w cudzyslowie zeby nie przezywac ewentualnej smierci pacjenta to wyszlo samo inaczej bylabym juz dawno w szpitalu psychiatrycznym. Pierwszy rok kazdy kto pracuje i zna sie dluzej z ktoryms z pacjentow ktory niestety umiera ryczy jak sie dowie o smierci. Latwo nie jest ale lubie rozmawiac z pacjentami moga sie zawsze u mnie wygadac co ich boli posmiac sie ponarzekac. Szczerze powiem ze tego mi brakuje w nowym miejscu bo tam.juz mam mniejszy kontakt z pacjentem tylko na konsylium lekarskim.
No praca nie należy do łatwych i przyjemnych. .... ale w razie czego to psychiatryk masz rzut kamieniem hehe [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Do góry