reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wyczytalam ze leki nie powinno sie idstawiac a Ja zaczelam przed ivf brac thyroxine I xakonczylam Po poridzie bo mi kazali bo byly wyniki ok a dzus znow szopki;//
To co lekarze tego nie wiedza?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niektorzy dostaja leki na tarczyce przed podejsciem i tylko wtedy je biora inni tak jak ty kontynuja leczenie podczas ciazy. Tych lekow nie powinno sie odstawiac tak o. Jak robili ci kontrolne badania przed odstawieniem to mialas lek w organizmie wiec nic dziwnego ze wynik byl ok. Powinno sie zbadac caly panel tarczycowy tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg plus usg tarczycy

Kochane ponawiam pytanie mam 4 amp Menopuru 75j waznych do konca wrzesnia z checia wymienie sie z kims na ampulki z dluzszym terminem waznosci

Z checia tez kupie pelne nierozmieszane opakowania Menopuru jesli komus zosralo niewykorzystane po stymulacji

Niektorzy dostaja leki na tarczyce przed podejsciem i tylko wtedy je biora inni tak jak ty kontynuja leczenie podczas ciazy. Tych lekow nie powinno sie odstawiac tak o. Jak robili ci kontrolne badania przed odstawieniem to mialas lek w organizmie wiec nic dziwnego ze wynik byl ok. Powinno sie zbadac caly panel tarczycowy tsh ft3 ft4 anty tpo anty tg plus usg tarczycy

Tak zrobie, ciekawe czy mam vole;///...chyba JuZ najgorsze co ...widzisz a mi od tak kazali odstawic gdzie w marcu przed porodem ok bo 1.1 potem maj to JuZ bez leku i 2.22 i teraz 2.66 tfr4 Tylko teraz zle bo w ciazy Tylko Poza listopadadem byl niski wtedy to tez podwyzszyli thyrox z 25 na 50 a styczniu z 50 na 100 bo sedlug prkarza z ivf slabo spadalo i bylo xahroxenie wysokim tsh dla plodu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po pierwszej wizycie :happy: Ze mną został jeden maluszek - jest przepiękny :rofl2: Ma prawie 8 mm długości i bije mu serduszko :rofl2: Jestem bardzo szczęsliwa i zaczynam wierzyć że to dzieje się naprawdę :)

Każdej staraczce tu życzę jak najszybciej takich chwil!!!
Super!!! a w ktorym tyg słyszałaś serduszko [emoji7]

reklama
Wiesz ja z pacjentem onkologicznym pracuje juz 8 lat i niestety musze przyznac ze poczatki byly kiepskie ale pozniej nie wiem nawet kiedy ale trzeba bylo sie przestawic na tzw znieczulice w cudzyslowie zeby nie przezywac ewentualnej smierci pacjenta to wyszlo samo inaczej bylabym juz dawno w szpitalu psychiatrycznym. Pierwszy rok kazdy kto pracuje i zna sie dluzej z ktoryms z pacjentow ktory niestety umiera ryczy jak sie dowie o smierci. Latwo nie jest ale lubie rozmawiac z pacjentami moga sie zawsze u mnie wygadac co ich boli posmiac sie ponarzekac. Szczerze powiem ze tego mi brakuje w nowym miejscu bo tam.juz mam mniejszy kontakt z pacjentem tylko na konsylium lekarskim.
No praca nie należy do łatwych i przyjemnych. .... ale w razie czego to psychiatryk masz rzut kamieniem hehe [emoji6]

[emoji127] 28.10.2017

Do góry