gooossia17
Fanka BB :)
Trzymaj się mocno ;*Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymaj się mocno ;*Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.
Rzyganko lub jego chęć to dobry objaw. Nawet moj tata jak mu powiedzialam ze juz mam pierwszy blizszy kontakt z wc zaliczony to sie ucieszyl i mowi ze mdlosci i wymioty to tylko dobre znaki!Krew oddana. Zaraz się pożygam ze stresu a wynik dopiero popołudniu.
Kotów przedewszystkim bo są nosicielami toxo a czyszczenie kuwety odpada całkiem.....o kurde, kotow nawet zabraniaja dotykac?? moje 2 Maleństwa to mi na głowie śpią, to jak je mam nie dotykac..
Przykro mi. trzymaj sie!!
Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.
To że 1 osobie nic nie było ( do tej pory ) to chyba nic nie znaczy ....Magda cale zycie i cala ciaze dotyka kotkow i zdrowa i ona i Zywia ))czy to chyba chodzi o koty z ulicy...
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Jest wynik 0.76 czyli po wszystkim nie mam co sie łudzić spadło prawie do zera i dzwoniłam pytałam czy zamrozli i nic sie nie udało zamrozc więc zaczynam wszystko od 0 całą procedurę przykro mi ale co ja moge nic nie moge czekam jeszcze jak lekarz zadzwoni co powie
Paulinka lepiej ze samo spadlo tak szybko niz bys miala kilka tyg czekac lub miec ooeracje itd.Jest wynik 0.76 czyli po wszystkim nie mam co sie łudzić spadło prawie do zera i dzwoniłam pytałam czy zamrozli i nic sie nie udało zamrozc więc zaczynam wszystko od 0 całą procedurę przykro mi ale co ja moge nic nie moge czekam jeszcze jak lekarz zadzwoni co powie
Zycze ci duzo cierpliwosci.Strasznie mi przykro.Jest wynik 0.76 czyli po wszystkim nie mam co sie łudzić spadło prawie do zera i dzwoniłam pytałam czy zamrozli i nic sie nie udało zamrozc więc zaczynam wszystko od 0 całą procedurę przykro mi ale co ja moge nic nie moge czekam jeszcze jak lekarz zadzwoni co powie
Trzymaj się !Decyzja zapadła operacja jeszcze dziś. Moj dr twierdzi że jest w prawym jajowodzie i że krew zabiera się w brzuchu więc nie ma na co czekać.