reklama
Konstancja27
Fanka BB :)
Nawet ja to ogarnęłam choć z początku nie wiedziałam co to jest ten cały kalendarz i zobacz- jestem już wpisana i odliczam dni do 18.08.Dziewczyny... zebym ja was musiała do kalendarza wpisywać, serio, proszę, to jest chwila...
Rzućcie okiem na kalendarz i uzupełnijcie
Tak zrobię; ) jeszcze 60 km nam zostało; )Po wszystkim zaciśnij nogi zamknij drzwi i powiedz, że ucieczki nie ma - szlaban na 9 miesięcy
Justyna3007
Mi transfer wypadł w 20 dc i byłam na sztucznym cykluDziewczynki po crio na sztucznym cyklu - w którym dc wypadały u Was transfery? Tak się zastanawiam bo mam poranną niespodziankę w postaci @ (a nic jeszcze jej nie zapowiadało) tylko moja zmienniczka idzie na urlop od jutra i nie wiem czy zdąży wrócić - nie chciałabym brać l4 tylko normalnie urlop...
U mnie na sztucznym cyklu transfer 5dniowych wypadl w 16dc.Dziewczynki po crio na sztucznym cyklu - w którym dc wypadały u Was transfery? Tak się zastanawiam bo mam poranną niespodziankę w postaci @ (a nic jeszcze jej nie zapowiadało) tylko moja zmienniczka idzie na urlop od jutra i nie wiem czy zdąży wrócić - nie chciałabym brać l4 tylko normalnie urlop...
M@gda
Moderatorka
No widzisz, nie jest to trudne. Super!!Nawet ja to ogarnęłam choć z początku nie wiedziałam co to jest ten cały kalendarz i zobacz- jestem już wpisana i odliczam dni do 18.08.
jagodaaga
Magda podaj linka, spróbujęDziewczyny... zebym ja was musiała do kalendarza wpisywać, serio, proszę, to jest chwila...
Rzućcie okiem na kalendarz i uzupełnijcie
Ilona 88
Powodzenia[emoji110][emoji110][emoji110]Witam z rana kochane właśnie się wybieramy do Białegostoku samopoczucie jest dobre; ) życzę miłego dnia
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Link jest codziennie w kalendarzy, który publikuję:Magda podaj linka, spróbuję
Link do: Kalendarz jjesli piszesz z kompa to działa jak zwykły excel. W sumie z komórki też, ale chwila wprawy jest potrzebna i wszystko śmiga.
Link do obsługi kalendarza z komórki: Link do: Kalendarz - jak obsługiwać i gdzie go szukać
reklama
Podziel się: