reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Trzeciej? Czyli robi się trzecia bete? Ja wiem ze mam zrobić jutro a co dalej to nie wiem :unsure: Ale dla mnie wszystko jest szokiem. Od wczoraj żyje inaczej :) hi hi. Dzisiaj po 13.20 będę rozmawiać z moją panią doktor z Novum to zapytam. Ale im więcej rad tym większa wiedza :);)
Ja potem robilam co tydzien tj. jeszcze 2 zrobilam bi stracilam ciążę

reklama
Dziewczyny a czy ktoras moze mi rozjasnic kwestie estradiolu?
W marcu mialam 44 pmol/L
Jak robilam w 7dpt estradiol mialam 420pmol/L (przeliczylam i wychodzi 114pg)
Caly czas probuje dojsc do tego co mnie boli...
??? Kredko,a co ma do tego estradiol,tzn co i gdzie cie boli? nie w temacie jestem jak zawsze;););)

reklama
Trzeciej? Czyli robi się trzecia bete? Ja wiem ze mam zrobić jutro a co dalej to nie wiem :unsure: Ale dla mnie wszystko jest szokiem. Od wczoraj żyje inaczej :) hi hi. Dzisiaj po 13.20 będę rozmawiać z moją panią doktor z Novum to zapytam. Ale im więcej rad tym większa wiedza :);)

Lekarz powiedział mi zrobić jeszcze jedną przed wyjazdem na urlop. Planuję jeszcze 14.08 powtórzyć. Ogólnie nie ma tu sztywnych reguł. Zazwyczaj robią z 2-3 razy.

Do góry