Zostaje na obserwacji dalej mocz do poprawy mam CRP ujemny czyli nic żadna infekcja sie nie wdala morfologia chyba dobra ale czemu to krwawienie to nie wiem leki nam brać tak jak dalej bioręCzekam na dobre wieści. Trzymam kciuki. A gdzie w szpitalu jesteś? Bo ze Szczecina jesteś prawda.
reklama
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny... chętnie dołączę do was, kiedyś już udzielałam się na forum jednak zapomnialam hasła krótko o mnie mam pcos mój mąż obniżone parametry nasienia... nasze pierwsze podejście do in vitro było w kwietniu tamtego roku... źle dobrana stymulacja, zbyt mała dawka leków w rezultacie uzyskaliśmy 3 słabej jakości komórki... procedura oczywiście nie udana . W tym roku w lipcu zmieniliśmy klinikę podeszlismy po raz kolejny- dużo wyższe dawki leków 14 ładnych komórek. 18 lipca miałam transfer dwóch zarodków 3 dniowych 1 sierpnia zrobiłam bete 837!!!!!!!! Teraz czekamy na wizytę
oczekujaca2790
Zaangażowana w BB
Oddałam krew,ale Pani w zabiegowym mi powiedziała,że wynik będzie w 8 dniu nie wiarygodny bo podczas transferu podali mi bete.nie wiedziałam i w sumie nadal nie wiem o co chodzi [emoji58]
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom
Konstancja27
Fanka BB :)
Gratuluję!! Ja wczoraj odebrałam pozytywną bete. Miałam transfer 1 zarodka 3 dniowego. Jutro muszę powtórzyć bete czy rośnie. A Ty powtarzalas? I kiedy będziesz miała wizytę? W którym dpt??Hej dziewczyny... chętnie dołączę do was, kiedyś już udzielałam się na forum jednak zapomnialam hasła krótko o mnie mam pcos mój mąż obniżone parametry nasienia... nasze pierwsze podejście do in vitro było w kwietniu tamtego roku... źle dobrana stymulacja, zbyt mała dawka leków w rezultacie uzyskaliśmy 3 słabej jakości komórki... procedura oczywiście nie udana . W tym roku w lipcu zmieniliśmy klinikę podeszlismy po raz kolejny- dużo wyższe dawki leków 14 ładnych komórek. 18 lipca miałam transfer dwóch zarodków 3 dniowych 1 sierpnia zrobiłam bete 837!!!!!!!! Teraz czekamy na wizytę
ludek
Jeden i był to mój pierwszy transfer jestem taka szczęśliwa, że chyba nie zasnę Życzę powodzenia i trzymam kciuki za pierwsze USG. A w którym dpt będziesz miała to USG?
Miałaś naprawdę spore szczęście i po takim czymś faktycznie trudno zasnąć
Miałam podane 2 blastocysty i lekarz mi proponował termin 23 dpt ale idę dopiero 28 dpt bo jestem wtedy na urlopie i nie ma mnie w mieście. Trochę poczekam ale za to sporo będę wiedzieć
Madzia-Badzia89
Zaciekawiona BB
Gratuluję!! Ja wczoraj odebrałam pozytywną bete. Miałam transfer 1 zarodka 3 dniowego. Jutro muszę powtórzyć bete czy rośnie. A Ty powtarzalas? I kiedy będziesz miała wizytę? W którym dpt??
We wtorek mam wizytę to będzie 21dpt stresuje się jak nie wiem a do wtorki jeszcze tyle czasu . Tak powtarzałam wczoraj Ale nie wiem dokładnie jaki był przyrost bo ja mieszkam w de i nie zawsze mam bezpośredni wgląd w badania . Wiem tylko że jest dobry we wtorek dowiem się więcej
Juz po wizycie. Wszystko super. Mała ma 210gramow i 17cm[emoji5] trochę mogę chodzić[emoji5]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
ludek
Juz po wizycie. Wszystko super. Mała ma 210gramow i 17cm[emoji5] trochę mogę chodzić[emoji5]
Super! Jaki już duży
M@gda
Moderatorka
witaj!!! Super, że ci się udało!!! Bardzo się cieszymy razem z tobąHej dziewczyny... chętnie dołączę do was, kiedyś już udzielałam się na forum jednak zapomnialam hasła krótko o mnie mam pcos mój mąż obniżone parametry nasienia... nasze pierwsze podejście do in vitro było w kwietniu tamtego roku... źle dobrana stymulacja, zbyt mała dawka leków w rezultacie uzyskaliśmy 3 słabej jakości komórki... procedura oczywiście nie udana . W tym roku w lipcu zmieniliśmy klinikę podeszlismy po raz kolejny- dużo wyższe dawki leków 14 ładnych komórek. 18 lipca miałam transfer dwóch zarodków 3 dniowych 1 sierpnia zrobiłam bete 837!!!!!!!! Teraz czekamy na wizytę
reklama
M@gda
Moderatorka
Kawał babyJuz po wizycie. Wszystko super. Mała ma 210gramow i 17cm[emoji5] trochę mogę chodzić[emoji5]
Ale przede wszystkim możesz się ruszyć z kanapy
Podziel się: