reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny...:happy2: chętnie dołączę do was, kiedyś już udzielałam się na forum jednak zapomnialam hasła :rofl: krótko o mnie :biggrin2: mam pcos mój mąż obniżone parametry nasienia... nasze pierwsze podejście do in vitro było w kwietniu tamtego roku... źle dobrana stymulacja, zbyt mała dawka leków w rezultacie uzyskaliśmy 3 słabej jakości komórki... procedura oczywiście nie udana . W tym roku w lipcu zmieniliśmy klinikę podeszlismy po raz kolejny- dużo wyższe dawki leków 14 ładnych komórek. 18 lipca miałam transfer dwóch zarodków 3 dniowych :happy2::happy2: 1 sierpnia zrobiłam bete 837!!!!!!!! Teraz czekamy na wizytę :D

Oddałam krew,ale Pani w zabiegowym mi powiedziała,że wynik będzie w 8 dniu nie wiarygodny bo podczas transferu podali mi bete.nie wiedziałam i w sumie nadal nie wiem o co chodzi [emoji58]

Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny...:happy2: chętnie dołączę do was, kiedyś już udzielałam się na forum jednak zapomnialam hasła :rofl: krótko o mnie :biggrin2: mam pcos mój mąż obniżone parametry nasienia... nasze pierwsze podejście do in vitro było w kwietniu tamtego roku... źle dobrana stymulacja, zbyt mała dawka leków w rezultacie uzyskaliśmy 3 słabej jakości komórki... procedura oczywiście nie udana . W tym roku w lipcu zmieniliśmy klinikę podeszlismy po raz kolejny- dużo wyższe dawki leków 14 ładnych komórek. 18 lipca miałam transfer dwóch zarodków 3 dniowych :happy2::happy2: 1 sierpnia zrobiłam bete 837!!!!!!!! Teraz czekamy na wizytę :D
Gratuluję!! Ja wczoraj odebrałam pozytywną bete. Miałam transfer 1 zarodka 3 dniowego. Jutro muszę powtórzyć bete czy rośnie. :) A Ty powtarzalas? I kiedy będziesz miała wizytę? W którym dpt?? :)

Jeden :):) i był to mój pierwszy transfer :) jestem taka szczęśliwa, że chyba nie zasnę ;) Życzę powodzenia i trzymam kciuki za pierwsze USG. A w którym dpt będziesz miała to USG?

Miałaś naprawdę spore szczęście i po takim czymś faktycznie trudno zasnąć :)

Miałam podane 2 blastocysty i lekarz mi proponował termin 23 dpt ale idę dopiero 28 dpt bo jestem wtedy na urlopie i nie ma mnie w mieście. Trochę poczekam ale za to sporo będę wiedzieć :rofl2:

Gratuluję!! Ja wczoraj odebrałam pozytywną bete. Miałam transfer 1 zarodka 3 dniowego. Jutro muszę powtórzyć bete czy rośnie. :) A Ty powtarzalas? I kiedy będziesz miała wizytę? W którym dpt?? :)

We wtorek mam wizytę to będzie 21dpt :happy2: stresuje się jak nie wiem a do wtorki jeszcze tyle czasu . Tak powtarzałam wczoraj Ale nie wiem dokładnie jaki był przyrost bo ja mieszkam w de i nie zawsze mam bezpośredni wgląd w badania . Wiem tylko że jest dobry :happy2: we wtorek dowiem się więcej :rofl2:

witaj!!! Super, że ci się udało!!! Bardzo się cieszymy razem z tobą :)

reklama
Do góry