reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A od czego krwawienie nie wiem w poniedzialek tez miałam ale bylo mniej krwi niż wczoraj 3 dni spokoju i wczoraj sama swieza krew ze skrzepem bede się wypytywala ile sie da aż beda mieli mnie dosyć okazalo sie ze wynik toksoplazmoza IgG mam bardzo wysoki to tu lekarz gin mówi ze jest zly moja gin mówi ze są dobre nie wiem juz nic kompletnie 2 lekarzy a co innego zobaczymy dzis na obchodzie jak pokaze wyniki innemu
Trzymam kciuki, by wszystko było ok, a co do igg dodatniego to jeśli igm jest ujemne to powinno być stare zakażenie przed ciążą, powinni zrobić awidność by się dowiedzieć kiedy było zakażenie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Miałaś naprawdę spore szczęście i po takim czymś faktycznie trudno zasnąć :)

Miałam podane 2 blastocysty i lekarz mi proponował termin 23 dpt ale idę dopiero 28 dpt bo jestem wtedy na urlopie i nie ma mnie w mieście. Trochę poczekam ale za to sporo będę wiedzieć :rofl2:
Trzymam kciuki, żeby już wszystko było widać :) Miałam szczęście i mam nadzieję, że już mnie nie opuści ;) Mój mąż twierdzi, że on zacznie się tak na maxa cieszyć po 1 USG. :) A ja już się cieszę!! 24 miesiące na to czekałam i 24 razy płakałam że znowu się nie udało ;) Więc teraz nie potrafię powstrzymywać się :):)

Trzymam kciuki, by wszystko było ok, a co do igg dodatniego to jeśli igm jest ujemne to powinno być stare zakażenie przed ciążą, powinni zrobić awidność by się dowiedzieć kiedy było zakażenie.

Dowiedzialam sir ze IgG jest wysokie Bo kiedys przeszlam a IgM malutkie mam ale Tu lekarz w szpitalu mowi ze wysokie I mam powtorzyc moja gin mowi ze dobre,a zapytalam sie lekarza ktory byl na obchodzie to powiwdzial ze przebyte wiec nie wiem czemu tak powiwdzial ten gin ktory mnie przyjmowal

Dziewczyny a czy ktoras moze mi rozjasnic kwestie estradiolu?
W marcu mialam 44 pmol/L
Jak robilam w 7dpt estradiol mialam 420pmol/L (przeliczylam i wychodzi 114pg)
Caly czas probuje dojsc do tego co mnie boli...

Trzymam kciuki, żeby już wszystko było widać :) Miałam szczęście i mam nadzieję, że już mnie nie opuści ;) Mój mąż twierdzi, że on zacznie się tak na maxa cieszyć po 1 USG. :) A ja już się cieszę!! 24 miesiące na to czekałam i 24 razy płakałam że znowu się nie udało ;) Więc teraz nie potrafię powstrzymywać się :):)

Też mam dwa lata starań i teraz skaczę do sufitu :rofl2: Już mam wynik 3.bety 539,9 :)

Dowiedzialam sir ze IgG jest wysokie Bo kiedys przeszlam a IgM malutkie mam ale Tu lekarz w szpitalu mowi ze wysokie I mam powtorzyc moja gin mowi ze dobre,a zapytalam sie lekarza ktory byl na obchodzie to powiwdzial ze przebyte wiec nie wiem czemu tak powiwdzial ten gin ktory mnie przyjmowal
A igm ile masz? I jakie są normy ?

reklama
Też mam dwa lata starań i teraz skaczę do sufitu :rofl2: Już mam wynik 3.bety 539,9 :)
Trzeciej? Czyli robi się trzecia bete? Ja wiem ze mam zrobić jutro a co dalej to nie wiem :unsure: Ale dla mnie wszystko jest szokiem. Od wczoraj żyje inaczej :) hi hi. Dzisiaj po 13.20 będę rozmawiać z moją panią doktor z Novum to zapytam. Ale im więcej rad tym większa wiedza :);)

Do góry