reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny krew oddana czekam na wynik bety ma być po godzinie 15 ale wtedy będę na działce u brata i nie będę sprawdzać bo ja mimo tego, że jestem twarda w pierwszej chwili na złe wiadomości reaguje płaczem... Nie chce robić przedstawienia, tym bardziej że o naszym in vitro nikt nie wie. Tylko ja i mąż Więc sprawdzę ok 21 i dam znać. No chyba, że się rozczaruje i będę ryczec to dam znać jutro.. chociaż wiecie, jak jechałam na pobranie krwi to nad moim samochodem leciały 2 bociany może to znak...? Oby! Miłego dnia i dziękuję za wszystkie ciepłe słowa jakie do tej pory usłyszałam od Was .
To trzymam mocno [emoji4] [emoji110] za wysoka bete

reklama
Dziewczyny krew oddana czekam na wynik bety ma być po godzinie 15 ale wtedy będę na działce u brata i nie będę sprawdzać bo ja mimo tego, że jestem twarda w pierwszej chwili na złe wiadomości reaguje płaczem... Nie chce robić przedstawienia, tym bardziej że o naszym in vitro nikt nie wie. Tylko ja i mąż Więc sprawdzę ok 21 i dam znać. No chyba, że się rozczaruje i będę ryczec to dam znać jutro.. chociaż wiecie, jak jechałam na pobranie krwi to nad moim samochodem leciały 2 bociany może to znak...? Oby! Miłego dnia i dziękuję za wszystkie ciepłe słowa jakie do tej pory usłyszałam od Was .
Czekamy na wieczór z niecierpliwością :)

Ja już mam całą listę pytań do lekarza ale najpierw musi przyjść i pójść @ :) dopiszę do niej plastry i statystyki szans :D
A jak czesto dr M kazal Ci przychodzic na wizyty? Bo w sumie mi nigdy nikt czegoś tskiego przed transferem nie proponowal. Tylko leki i podglad miedzy 9 a 12 dc

Dziewczyny a jak jest z wedzonymi rzeczami? Jak chce zrobic zupe na wedzonych zeberkach to moge czy nie? (Mamy niedaleko polska mini masarnie i oni robia swoje produkty i wedza wiec to nie jakies sklepowe)

Dziewczyny a jak jest z wedzonymi rzeczami? Jak chce zrobic zupe na wedzonych zeberkach to moge czy nie? (Mamy niedaleko polska mini masarnie i oni robia swoje produkty i wedza wiec to nie jakies sklepowe)
Mnie też to interesuje tylko czy pierś z kurczaka wędzoną można jeść w ciąży.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Mnie też to interesuje tylko czy pierś z kurczaka wędzoną można jeść w ciąży.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
No wlasnie bo nawet cokolwiek byloby wedzone na zimno i zostalo ugotowane to juz nie ma szansy na surowe mieso ale gdzies sie naczytalam ze dym wedzarniczy cos nie bardzo i temu nie wiem?

reklama
Do góry