reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Bunka- super gratuluje:))))))))
Ile dziś jesteś dpt ? Mialas jeden czy dwa zarodki podane?
Kochana dziś jestem 8dtp;-) i miała podany jeden zarodek,a 2 wysłaliśmy na zimowisko,żeby w razie W większe szanse były przy rozmrażaniu.Ale już żałuję,że nie podaliśmy 2:-D
Miska 126 kochana dziękuję:tak:
Jestem taka szczęśliwa,a zarazem się boję...

reklama
bunka ty sie nie stresuj tylko ciesz:-):-) mam nadzieje ze tez zobacze taki wynik:tak:wszystko na pewno bezdzie dobrze,a masz jakies objawy ciąży???

bunka ty sie nie stresuj tylko ciesz:-):-) mam nadzieje ze tez zobacze taki wynik:tak:wszystko na pewno bezdzie dobrze,a masz jakies objawy ciąży???
Kochana na objawy jeszcze za wcześnie:-)
Jedynie na bezsenność cierpię,ale to pewnie przez ciągłe myślenie i zastanawianie się:)
Kochana ja wierzę,że u Ciebie będzie też piękny wynik bety:tak::tak::tak:

bunka to trzymaj mocno kciuki:) jutro mysle ze zrobie sobie pierwszy test ale i tak sie bede przywiazywała do niego wagi bo w srode miałam 1/5 zastrzyku ovitrell wiec zobaczymy co wyjdzie.

jutro mysle ze zrobie sobie pierwszy test ale i tak sie bede przywiazywała do niego wagi bo w srode miałam 1/5 zastrzyku ovitrell wiec zobaczymy co wyjdzie.
Kochana nie chcę Cię martwić,ale nie zobaczysz nic oprócz jednej kreski,przecież to będzie dopiero 5dtp,i nie ma szans,żeby coś wyszło.
Nie zrozum mnie zle,ale próbuję Ci zaoszczędzić niepotrzebnego rozczarowania...

Marcikuk-piękne fotki!!!
Bunka-gratuluję wyniku bety!!! SUPEROWO!!!!
Wszystkie takie wspaniałe wiadomości podnoszą na duchu i dają nadzieję, że nam też się uda, tylko jeszcze nie nasza pora i musimy chwilkę zaczekać ;-)

bunka - :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: gratuluje, niech hcg ładnie rośnie

miska - bunka ma racje to dopiero 5 doba. Poczekaj jeszcze troszkę, tym bardziej ze miałaś tylko jednego blastusia podanego. Mówisz ze nie będziesz przywiązywała do tego wagi ale ziarnko niepokoju będzie zasiane jak druga kreska się nie pojawi. Moze poczekaj do poniedziałku i w poniedziałek zrób sikanca i pomaszeruj na betke:-)

marcikuk w poniedziałek nie zrobie ani testu ani bety bo w sobote mam zrobic sobie jeszcze 1/5 ovitrell wiec wynik moze wyjsc fałszywie dodatni:-(

reklama
Do góry